Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks na pierwszej randce a teraz randka w restauracji. Mam stresa.

Polecane posty

I nie od dzis wiadomo ze jak facetowi dobrze w lozku , to bedzie wierny jak pies i potulny jak baranek.. Mozesz nazwac mnie dziffka, ale ja w odroznieniu od ciebie umialam faceta zatrzymac przy sobie, mimo ze znalam tylko imie...To dowod na to ze facet to bardzo prosta istota, nieskomplikowana w obsludze...

Gość gość
Jestes zerem, a facet chce sobie po prostu p******* i na pewno liczy na finał tej pseudorandki w twojej łatwej dziurze.

Gość gość
Odezwała się poczwara, której facet nawet końcem palca tknąć nie chce.

Gość gość
jesteście d******* dlatego ja zwracam uwage tylko na dziewice :)

Gość gość
i mam takich kumpli którzy późneij tylko opowiadają jak było fajnie i oczywiście nic nie chcą mieć z takimi wspólnego chcą tylko poroochać ;)

Gość gość
To zwracaj słonko zwracaj. Może jakaś sfrustrowana pokraka się nad Tobą zlituje.

Gość gość
Z moim facetem poszlam do lozka na pierwszym spotkaniu. Spotykalismy sie pozniej przez kilka miesiecy, glownie w jednym celu.. nie chcialam sie wiazac, on byl zonaty. Pozniej to on sie zakochal, rozstal sie z zona. Spotykalismy sie dalej, ale trzymalam dystans. Po roku, kiedy on, zraniony moim zachowaniem chcial odejsc, zdalam sobie sprawe, ze nie moge bez niego zyc.. i ze nie chce go na chwile, tylko na zawsze. Jestesmy juz kilka lat razem, nasze uczucie rozkwita, mamy cudownego synka.. i jestem totalnie zakochana :) ehh milo sobie powspominac ;)

09:47 ale to juz twoj problem jakimi ludzmi sie otaczasz ,a sadzac po ich zachowaniu to nieojzale szczyle , uczacy sie dopiero poslugiwac ptaszkiem...

Gość gość
g****o prawda że facet nie szanuje kobiety która idzie z nim szybko do łóżka. Nie ma to zadnego znaczenia, no chyba że ta dziewczyna to totalna wywłoka to wiadomo. Ale jak facet widzi że oprócz super seksu trafił na wartościową dziewczynę to nigdy nie odpuści sobie jej z tego powodu ze szybko mu "dała":-( tylko wywłoki są porzucane po pierwszym zaliczeniu🖐️

Gość gość
Kiedyś wylądowałam w łóżku z gościem, którego imienia nawet nie znałam ;) Dziś jesteśmy małżeństwem :D Takie historie też się zdarzają :)

Gość gość
Martuśka, jestes bardzo prosta osoba jeśli myślisz ze facet jest z kobieta bo mu dobrze w łóżku. Widac takich facetów wybierasz. I nie mów mi ze zatrzymałas tym faceta, bo moj jest ze mną 9lat mimo ze nie wskoczylam mu szybko do łóżka. Wiec nie mierz ludzi swoja miara.

Gość gość
10:17 ale czy ty kumasz że to kiedy wskoczysz do łóżka facetowi nie ma żadnego znaczenia gdy facetowi zawróciłas w głowie? Po co się katować gdy jest chemia taka że nie wytrzymujesz, mozesz mi to wytłumaczyć? Ty nie poszłas szybko do lóżka ze swoim bo nie było chemii i dlatego potrzebowałaś dłuższego czasu. Jak jest chemia to nie da się czekać miessiac czy 3 miesiace

Gość gość
10:08 jeśli dziewczyna uważa sie za wartościowa to nie wchodzi do łóżka na pierwszym spotkaniu, wiec wybacz ale jedno wyklucza drugie. I oczywiście takie co tak robią to wywloki, nieważne jakie miałyby wnętrze :-P

Gość gość
a według was to ze przetrzymacie faceta 3 miesiące czy pół roku coś zmienia i zapewnia szczęsliwy i długotrwały związek?nie rozsmiszajcie mnie:-D

Gość gość
Tak sobie to tłumacz.

Gość gość
Oczywiście ze nie jest to pewnikiem, ale jednak tak już jest ze te dziewczyny ktore reprezentują sobą jakiś poziom, nie rozkładają nóg od razu. Wiec sory, taki świat

Gość gość
więc sorry? a ja ci wspołczuję ze nigdy nie rpzeżyłaś tak silnego pociuągu do kogoś. Bo widzisz mi się to raz zdarzyło w życiu, to nie tak ze chodze z kazdym na pierwszej randce. Ale co ty możesz wiedziec o chemi i pożądaniu takim nad którym nie panujesz🖐️

Gość gość
Nad ta chemia mozna zapanowac, wierz mi. Nie jesteśmy zwierzętami. A jeżeli pozniej facet ma mnie obgadac z kolegami to tym bardziej. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Czy po dwóch tyg szlag trafi ta chemię, nie dogadacie sie a koleś zrobi ci taka opinie ze ludziom w oczy nie spojrzysz. Wszystko na własne życzenie.

Gość gość
Haha wole jednak panować :-D Ale to śmieszne ze tak próbujesz sobie wybielać :-D

Gość gość
mam w d***e czy cos z tego wyjdzie czy nie, jak ma coś byc to i tak będzie. Po co się tak spinac i kombinować po to aby on nie rozpowiedział kolegom?luuuuz i tyle

Gość gość
facet który zalicza seks na pierwszym spotkaniu to zwykłe dno bez kszty honoru, zwykła dziffka z przyrodzeniem

dziś może jestem prosta., ale nie traciłam kilku miesięcy by poznać faceta. Mój mąż nie musi siedzieć przy kompie trzepiąc kapucyna przed kamerka czy innymi p****lami.Ja jestem otwarta na różne dziwactwa, a u was pewnie służbowo raz w tygodniu:D:D Przez tą Twoją cnotliwość pewnie nawet nie wiesz co to prawdziwy seks:P

Gość gość
martusia haha zgadza się, nie wiem jaki sens się zmuszac do przyzwoitosci rpzez 3 miesiące kiedy w srodku aż człowieka skręca? To napięcie jest tak okropne że lepiej mu ulżyć i wtedy juz te randki są bardziej wyluzowane.

Gość gość
poza tym co to za stwierdzenie ze to facet mnie zliczył? A może to własnie ja go zaliczyłam bo miałam na niego ochotę?:-D

Gość gość
i to ja ropowiadam koleżankom jak było, jakiego ma i jakie były pozycje:-D

Gość gość
idz na spotkanie i badz soba,zapomnij o zawstydEniu ze z nim sie przespalas odrazu . Zobacz jak sie potoczy moze sie okazac ze sie swietbie dogadujecie, czasa,i sex jest przelamaniem pierwszych lodow :-P

Myślę ze lepiej sprawdzić, facet to ma jednak łatwiej, patrzy na pannę i widzi jakie ma cycki (fakt push up to oszustwo-zawsze można na basen zabrac:]) No ale chodź tu z chłopakiem kilka miesięcy, męcz się za rączkę po parku, ślij słodkie smsy, a potem przychodzi co do czego, rozpinasz mu spodnie i rozczarowanie.. Nie wiem sama czy to był silny pociąg , chyba bardziej chęć zaoszczędzenia czasu, na zadawanie się z kimś kto mi w łóżku nie będzie odpowiadał..

Gość gość
Ja obecnie mam trochę wywalone na związki bo dwa razy się rozczarowałam wiec pewnie tez dlatego tak szybko poszłam do łózka. Po poprzednich zwiazkach stwierdzam ze szkoda się starać bo to i tak nic nie daje i facet absolutnie nie docenia ani tego ze jestes dla niego dobra, ma ugotowane wysprzątane i że byłaś cnotliwa na początku znjamości. Kobietki róbmy to na co my mamy ochotę a nie analizujmy co facet pomyśli. Facet to prosty cap wiec szkoda czasu na jakieś gierki aby go zdobyć.