Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alessandra789

Atrakcyjne konkursy internetowe

Polecane posty

Gość alessandra789

Cześć ! :) Chciałam was zaprosić do odwiedzenia mojego bloga www.internetowekonkursy.blog.pl Możecie tam znaleźć wiele atrakcyjnych konkursów, dzięki którym możecie zdobyć naprawdę fajne nagrody :)

Gość gość
nie marudz

Gość biniasxx
na http://szczepkleszcz.pl/gra/ jest zorganizowany konkurs w formie zręcznościowej gry edukacyjnej, w której należy wyłapywać kleszcze. Osoby, które wykażą się najlepszą zręcznością zdobywają nagrody, w tym wyjazd do SPA.

Gość Milena

Hej, ja słyszałam teraz o fajnym konkursie instaxa. Wystarczy wrzucić na ich strone fajne zdjęcie z opisem i można wygrać nagrody.

Gość Sonia
1 minutę temu, Gość Milena napisał:

Hej, ja słyszałam teraz o fajnym konkursie instaxa. Wystarczy wrzucić na ich strone fajne zdjęcie z opisem i można wygrać nagrody.

A gdzie o tym usłyszałas?

Gość Milena

Dużo siedzę na instagramie i ich obserwuję, więc widzę co się dzieje. Sama mam instaxa i polaroida interesuję się taką natychmiastową fotografią. Jesli ktos ma dobre oko, to myslę, że warto wziąć udział. 

Gość Sonia

Dużo siedzę na instagramie i ich obserwuję, więc widzę co się dzieje. Sama mam instaxa i polaroida interesuję się taką natychmiastową fotografią. Jesli ktos ma dobre oko, to myslę, że warto wziąć udział. 

Ja też własnie od małego lubię robić takie fotki, mój ojciec od zawsze interesował się fotografią i mielismy w domu taki stary model polaroida. Zainteresuję się w takim razie tym konkursem, własnie czytam regulamin i widzę że można wygrac fajne nagrody.

Gość Milena
1 minutę temu, Gość Sonia napisał:

Ja też własnie od małego lubię robić takie fotki, mój ojciec od zawsze interesował się fotografią i mielismy w domu taki stary model polaroida. Zainteresuję się w takim razie tym konkursem, własnie czytam regulamin i widzę że można wygrac fajne nagrody.

Tak nagrody są fajne, już nie mówię o kasie, ale nawet te aparaty. Mi się własnie ten konkus spodobał bo jest taki pozytywny, promuję dzielenie się z innymi i wzajemne dbanie o siebie. Cool 

Gość Milena
Dnia 28.11.2019 o 21:59, karolina2202 napisał:

Dzięki za info dziewczyny. Właśnie przeczytałam ich regulamin i już się biorę do wysyłania zgłoszenia 🙂

Fajnie, że coraz więcej ludzi się dowiedziało o tym konkursie bo myslę że warto. Zawsze też można na stronce instaxa posledzić jakie już są zgloszenia i jaki jest poziom fot.

Gość Agata

Fajnie, że coraz więcej ludzi się dowiedziało o tym konkursie bo myslę że warto. Zawsze też można na stronce instaxa posledzić jakie już są zgloszenia i jaki jest poziom fot.

No poziom jest całkiem niezły z tego co widziałam prace. Dużo mega fajnych zgłoszeń, a zrobiło się gęsciej jak instax zmienił regulamin i z fotami można bardziej dowolnie.

Gość Wojtek
Przed chwilą, Gość Agata napisał:

No poziom jest całkiem niezły z tego co widziałam prace. Dużo mega fajnych zgłoszeń, a zrobiło się gęsciej jak instax zmienił regulamin i z fotami można bardziej dowolnie.

Jak to się zmienił regulamin?

Gość Agata
2 minuty temu, Gość Wojtek napisał:

Jak to się zmienił regulamin?

Początkowo można bylo wrzucać tylko foty zrobione instaxem, a teraz może być wykonane zwykłym aparatem, a liczy się pomysł. Myslę, że dobrze, że to zmienili jesli do wygrania jest jest między innymi aparat do robienia instaxowych fot hehe