Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ze strony mojej żony ?

Polecane posty

Gość gość

Po roku wspólnego małżeństwa spróbowaliśmy seksu oralnego, ona 2 dni temu zrobiła mi loda, jak dla mnie jako faceta, to było cudownie i nie miałbym nic przeciwko gdyby codziennie miał to robione. Problem pojawia się tutaj, bo moja żona też chce, żebym jej zrobił minetkę, a problem jest w tym, że mnie to obrzydza, podobno nikt nie lubi byc aktywny w seksie oralnym. Gdzieś słyszałem, że to pachnie jak śledzie, a ja właśnie śledzi nie lubię.

Gość gość
Jeżeli to nie prowo to możesz seks oralny, aktywny z twojej strony zainicjowac po wspolnej lub po jej kąpieli

Gość gość
Moge, ale obrzydza mnie to.

Gość gość
to prowokacja. Nie wierze ze na swiecie sa jeszcze tacy debilni faceci. Baa to nawe nie faceci tylko jakies ofermy zyciowe, taka c**a z fiutem

Gość gość
To nie jest normalne !!!!!!!!!! Oral ,po roku małżeństwa,?jeszcze się nie dobrałeś do jej ci/pki? KMIOT !!!!!!!!!

Gość gość R
francuska ,masz rację ,u mnie nie ma sexu bez minetki

Gość gość
My z mezem kochamy sie ze ja robie loda on minetke w pozycji 69.Jak mozna sie domagac by robila loda a ty minetki nie?Ona jest ta gorsza? w zwiazku jestesmy Rowni!

Gość gość
Śledzie ? Dobry jest ten Giguś ! Ludzie gdzie jeszcze tacy się uchowają. Jak można żyć bez minetki, usechł bym na wiór :)

Gość gość
Byłam kiedyś z facetem jak on robił minetke to trzęsienie ziemi, ale właśnie był impotentem i stawał mu na pół minuty albo wcale i choć uwielbiałam te jego pieszczoty brakowało mi porządnego sexu i skończyłam tą znajomość Ale fakt. W tym był najlepszy

Gość gość
Moja mi robi poda prawie co dziennie a ja się odplacam długa minetka czasami nawet zakończona orgazmem.

Gość gość
Podobno jestem w tym dobry, ale robiąc minetkę moja pała stoi jak nie wiem co :) Po takiej minecie każda czeka by ją wypełnić i ma to z miejsca.

Gość gość
Jeśli pachnie jak śledzie to ma grzybice jakąś :/ Mojej partnerki pusia nie ma zapachu, a w smaku jest taka słodko słona. Pychotki, zawsze liżę jej z godzinkę.

Gość gość
To mi ją przyprowadź. Ja zajmę się minetką. Ale jak stwierdzi, że już cię nie chce to twój problem.

Gość gość
04:34 Bo my uprawialiśmy zwykły seks i było fajne z tym. 04:42 Jaki rozwód? Słyszałem, że to śmierdzi jak śledzie. 05:23 Dlaczego gorsza ? Ona sama chciała tego spróbować.