Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość95

Fobia społeczna

Polecane posty

Gość Gość95

Witajcie. Mam ostatnio spore watpliwosci czy nadaje sie do normalnego zwiazku. Otoz mam 20 lat chorowalem na depresje,fobie spoleczna ktora zreszta wciaz mam ale jestem duzo bardziej otwarty na ludzi niz kiedys. Blokade mam duzo jesli chodzi o zwiazki z dziewczynami. Ogolem moi rodzice zawsze byli przeciwko sobie, kazdy zawsze probowal mnie wychowywac na swoj sposob przez to mam metlik w glowie. Czy mam mozliwosc stworzenia normalnego zwiazku? Ja szczerze watpie bo niestety malo kto chce teraz w tych czasach goscia ktory jest psychicznie chory

Gość gośćfghjhbjfm
Też jestem 95 rocznik i mam problem bardzo podobny do ciebie.Mianowicie objawy fobii,stany depresyjne,z nikim nie mogę się dogadać a z dziewczynami to już w ogóle kosmos, nawet nie dążę do związku bo i tak wiem że jako przegrany śmieć nic mnie nie czeka, zresztą kto by chciał być u boku chorego psychicznie

Gość Gość95
Ja mimo wszystko sie staram tylko ze w glebi serca zdaje sobie sprawe ze nic z tego nie bedzie. Trzeba sie chyba pogodzic z samotnoscia. Ja osobiscie wole byc sam niz popelniac te same bledy co rodzice i zyc tak jak oni

Gość gość
bez przesady,jestescie jeszcze mlodzi,mozecie poszukac dziewczyny podobnej do siebie,co was zrozumie :) ja tam sie nie poddaje

Gość gość
polecam książkę "pokonałem nerwicę. moja historia"