Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprowadzka z domu

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewien problem wyprowadzam sie z domu mam 25 l i z narzeczonym postanowiliśmy razem zamieszkać cieszę się bardzo na sama myśl wolności ale jest pewien problem obecnie mieszkam z rodzicami i bratem brat jest osoba samotna nie wychodzi raczej z domu oprócz pracy ciągle tylko słyszę żebym sie nie wyprowadzala bo mu bd smutno nie będzie miał z kim gadać zostanie sam jest to dla mmie ciężkie jest mi przykro ale z drugiej strony bardzo chciałabym juz mieszkać osobno ale boje się ci z nim dalej będzie nie ma dziewczyny sam jak palec zostanie

Gość gość
to do końca zycia z nim mieszkaj i nie miej swojego życia

Gość gość
Może właśnie jak zostanie sam to się za siebie weźmie i mu to na dobre wyjdzie.

Gość gość
Sorry, brat jest sam odpowiedzialny za swoje życie, nie może całe życie na tobie wisieć towarzysko. Nie jesteś odpowiedzialna za to, że się nudzi i że jego życie jest puste. Jakaś niedojda z niego. Paradoksalnie, twoja wyprowadzka może zmusić go do zmiany w życiu, teraz bezsensownie skupiasz się na nim, a sam nie musi się przez to starać.

Gość gość
On jest bardzo zamknięty w sobie nie ma znajomych i dlatego tak nalega żebym została boje się ze bedze musiała przychodzić do niego codziennie i zapraszać na weekendy żeby sam nie byl