Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portal!!!

Polecane posty

Gość gość

portal gdzie można poznać znajomych???.. nosz kur!!!

Gość gość
dziękje, za tylko pokrzepiających odpowiedzi, dziękuje że jesteście:*

Gość gość
widzę, jak moje życie zmienia się z godziny na godzinę dzięki wam, chyba nigdzie nie doznałam tyle dobroci co tutaj dziękuje:*

Gość gość
tak zrobię gość, to naprawdę świetna rada.. mowiłam, juz jak bardzo wam dziękuje?:)

Gość gość
no nie wiem gość 0:07 , mógłbyś poradzić coś innego.. chyba to jednak nie jest dla mnie najlepsze rozwiązanie.. ale mimo to dziękuje:)

Gość gość
pieprz się gościu 0:03 nie znasz mnie i moich problemów, jak mozesz mnie tak oceniać po jednym wpisie.. ale wiessz co i tak dziękuje Ci mimo to, postaram się odnieść do tego jak do konstryuktywnej krytyki dziękuje!

Gość gość
widzę, że tu pełno troli, chyba jednak nie dostanę żadnej konkretenj rady.. coś czuje, ze to był zły pomysł wchodzić tu:/

chciałbym Ci coś poradzić ale jestem skrajnie aspołeczny i nie orietnuję się w takich rzeczach

Gość gość
a ty co za jeden??co robisz na moim wątku?

Gość gość
ja nie potrzzebuje ludzi, by sie dobrze bawić, jak widzisz :)

Gość gość
nie wytrzymam bez portalu.. please ludzie poradźcie coś:( skasowałam konto na jednym pożegnałam się.. nie mogę wrócić jak ten syn marnotrwany.. poza tym muszę utrze c nosa tym gogusiom/.. umieram ludzie.. dajcie jakiś portal;(;(

Gość gość
ja też jestem aspołeczna, dlatego moje życie to portale:) polecam wszytskim aspołecznym:)

tez kiedys tak robilem ale nawet z tym dalem sobie spokoj jak to napisalas - najlepiej sie bawic z soba

Gość gość
dziękuje uf już mi trochę lepiej..

Gość gość
ja własnie chce to rzucić w cholerę, ale własnie widzisz jak mi wychodzi damn..:/ powiedz mi prosze jak Ci się udało.. chcioałam mieć tylko przyjaciela, a oni chcieli się sexu.. albo sie żenić.. czyli też sexu

Gość gość
nie, nie nie obcojęzyczny, to już cwęcze na facebooku, w mojej grupie hipohopowej:) ale.. nie randkowy, też masz jakiś przyjacielski w swoim kajeciku?

Gość gość
to porozmawiaj ze mną ty.. teraz juz nie masz wyjścia.. musisz zastąpić mi portal!!

moj kajecik nie istnieje, poszukalem specjalnie dla Ciebie... jak mi sie to udalo? hmm... to przyszlo samo, kiedy zorientowalem sie ze ludzie nie maja nic ciekawego do zaofeorwania i ze sa czesto zwyczajnie glupi. szczerze to marze o jakiejs blizszej relacji ale ... sam nie wiem

Gość gość
me tooo marzę :) ale nie z tymi półglówkami z portalu.. wyobraż sobie tak się wycfanikli chcieli mną manipulować mną??? kiedy ro moja rola moja!, dlatego widzisz sam musiałam odejśc bo byloby coraz gorzej..

D O K Ł A D N I E , zobaczysz co w sobie odkryjesz jak zrozumiesz ze nie potrzebujesz "znajomych" , nowy swiat

Gość gość
ale wiem, ze tesknią za mną:) już się dobijają do mnie przez maila, gg, wszytskie możliwe kontakty.. i to te dupki, które się łasnie do tego przycyniły.. nie nawidzę ich bo zostawiłam, tam miłego chłopca.. który potrzebowal mojego wsparcia eh..

Gość gość
ale ja już odkryłam swój świat.. no nie wiem.. kurcze ale ja się lubię chwalić popisywać. odgrywać rolę.. damn.. chyba zaczynam się łamać:(:(

Gość gość
A tY swój odkryłeś?