Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktorego wybrać?

Polecane posty

Gość gość

W skrócie: 1. Mlodszy 5 lat, powazny, spokojny, charakter bardzo mi odpowiada. Przystojny.Luzno traktuje nasza znajomosc, nie chce powaznego narazie powaznego zwiazku. 2. Mlodszy 9 lat, zwariowany, lubi imprezy, twierdzi ze szalenczo we mnie zakochany, zabojczo przystojny

Gość gość84
kostką rubika se rzuć :P w ogolę nie rozumiem po co związek bez uczucia, i partner wybierany jak towar na półce?

Jeśli nie możesz obu - to popracuj nad sobą i połącz w sobie poszukiwanie spokoju, pewności oraz luzu, imprezowania, zabawy. Skoro rozważasz dwa tak rożne osobowości to znaczy że masz takie 2 natury. Muszą one (te natury) jakoś się dogadać aby znaleźć faceta będzie z reguły spokojny ale ma momenty szaleństwa i spontaniczności (np. macie szalone soboty, a pozostałe 6 dni - relaks).

Gość gość
Ja bym wybrała drugiego. A ile masz lat?

Gość gość
Dlaczego bez uczuc? Z 1 znamy sie ponad rok bardzo mi zalezy, ale on jakby odciąga w czasie decyzje o powaznym związku. Pana 2 poznałam miesiac temu. Zastanawiam sie czy dac sobie spokoj z 1 i skupic sie tylko na 2. Czy jeszcze czekac az 1 naprawde mnie pokocha i bedzie chcial zwiazku Mam 34 lat

Gość gość
zdecydowanie 2

Gość gość
ogarnij ie kobieto na kafe ci nie pomoga!

Gość gośćhjgfgj
Obu