Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie buty do tej kiecki?

Polecane posty

Gość gość

wybieram się na wesele do kuzyna, wynalazłam sobie taką sukienkę, ale nie mam pomysłu na buty, poradzicie coś?? http://www.midori.pl/kolekcje/jesien-zima-2014-2015/ 5 sukienka od końca w kolekcji jesień zima 2014/2015. myślalam o granatowych szpilkach, bo ta lamówka na dole i kokardka na piersiach jest granatowa, a mąż ma mieć granatową marynarkę. podpowiecie??

Gość gość
to ta zielona, tak? granatowe to chyba najlepszy wybór, ale nie wiem, czy taka sukienka nadaje się na wesele. To kolekcja zimowa, pewnie grubszy materiał, podszewka, mocno zabudowane rękawy itd. Będzie Ci gorąco, cała będziesz spocona. Na weselach zwykle jest ciepło na sali, dowalą jakiś rosół i zaczniesz czuc się nieświeżo. I te rękawy do łokcia-jakis pijany wujek zacznie Tobą na parkiecie wywijać i pójdzie w szwach jeszcze. Lepiej mieć odkrytą sukienkę i na to np. marynarkę, którą zawsze możesz ściągnąć.

Gość gośćula
jeśli to ta oliwkowa ( zielono żółta) to w ogóle się nie nadaje na wesele,tak jak ktos wyżej napisał. Nawet na zimowe wesele.

Gość gość
no własnie powiem wam szczerze ze na tej fotce wygląda inaczej niż w realu. materiał jest cienki, ma cieniutką podszewkę, a rękaw nie jest taki długi. delikatnie zasłania ramię, nie jest aż do łokcia.

Gość gość
czarne, granatowe, srebrnoszare

Gość nieogryzek
Cieliste,klasyczne szpilkI w stylu Zary:)