Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_N

Dziecko z młodszym chłopakiem

Polecane posty

Gość gość
Więc gratuluję :)

Gość gość
Podstawowe pytanie. Czy taki młody chłopak utrzyma rodzine? Przecież albo się jeszcze uczy albo dopiero co skończył szkole.

Gość gość
Między moimi Rodzicami była taka różnica wieku-Mama starsza 6l. tylko że oni poznali sie jak Tata miał 18 a mama 24 a pobrali jak Tata miał 24 a Mama 31. Byli zgodnym udanym małżeństwem.

Mój mąż jest o rok młodszy ode mnie. Również dość szybko zaszłam w ciąże, z tym że byłam młodsza od Ciebie, pojawiły się tysiące obaw. on był dopiero co po technikum, jednak daliśmy radę i dajemy dalej. Studia praca dom, wszystko da się pogodzić jak jest współpraca i prawdziwa miłość. Pozdrawiam i powodzenia

Gość gośća
Mój mąż jest młodszy o 4 lata, ale my się poznaliśmy po 30 stce, taka różnica wieku może być ok, jak chłopak na swój wiek jest dojrzały, zważywszy że faceci dojrzewają później to jeszcze dzieciak, może się jeszcze nie wyszumiał,wszystko wyjdzie w praniu. Znam jednego co został ojcem mając 19 lat, super tata. Powodzenia życzę

Tak właściwie to ile ludzi, tyle różnych przypadków... Chyba najważniejsze by pielęgnować związek, dawać sobie miłość i się wspierać. Bo początkowo na pewno łatwo nie będzie ale jeśli wytrwamy to później może być pięknie, taką mam nadzieję... :) no, chyba, że faktycznie zostawi to już nie będę miała na to wpływu i będę sama... kto to może przewidzieć co stanie stanie za rok, dwa, kilka lat... :/

Gość gość
Moja koleżanka ma młodszego chłopaka. Zaliczyli wpadkę gdy miał 17 lat. Został ojcem w okolicach swojej 18-nastki. Każdy wątpił w ich związek - przecież on to jeszcze dzieciak. Okazało się że dał radę. Ich synek ma teraz dwa latka a oni tworzą udaną rodzinę.

no nie da się przewidzieć, a prawda jest taka że zostawić może każdy czy starszy czy młodszy to bez znaczenia. Ważne, że macie gdzie mieszkać i z czego żyć, a jak chłopak zaradny to postara się o lepsze jutro :)

Nie jeden 18letni "dzieciak" jest dojrzalszy i ma więcej oleju w głowie niż 30letni "facet"..... :) chyba wiele zależy od kwestii wychowania, a później charakteru. Dziękuje, ulżyło mi :) sama nie znam wielu takich przypadków z własnego otoczenia, z otoczenia znajomych

Gość gość
tragiczna sytuacja- ciąża po 3 m-cach znajomości, czyli praktycznie się nie znacie, do tego z dzieciakiem, UCZNIEM szkoły sredniej, sama też pewnie kokosów nie zarabiasz. cóż, będziecie klepać biedę, a chłopak popadnie we frustrację, że jednak bez zawodu, roznosząc ulotki w weekendy, czy za granicą zarabiając 1200 euro, jedząc tanie żarcie i mieszkająć w norze, żeby cokolwiek odłozyć nie da się utrzymać rodziny, zobaczy, że chłopcy w jego wieku nie maja takich problemów i możliwe, że pójdzie w siną dal

Gość gość
pojdzie w dluga jest za mlody zeby nianczyc bachora zabralas mu mlodosc

gość 10:48 może być tak jak piszesz, ale nie musi. Mój mąż był miesiąc po maturze jak dowiedzieliśmy się jestem w ciąży i daliśmy sobie radę, teraz powodzi się nam całkiem dobrze i sobie tylko to zawdzięczamy.