Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

uciążliwy sąsiad nie przeszkadzający pozostałym lokatorom co robić?

Polecane posty

Gość gość

witam, kupiłam mieszkanie na rynku wtórnym ( blok z 1980 r) i szybko okazało się ,że na tym samym piętrze tuż obok mnie mieszka sąsiad alkoholik. często jest głośno u niego także w nocy, non stop schodzi się do niego jakieś towarzystwo,trzaskania drzwiami itp. Po wejściu do mieszkania muszę natychmiast zamykać drzwi na zamek ,bo kilka razy już się zdarzyło ,że jego " znajomi" się mylą i łapią za moją klamkę. Facet ma około 50 lat i co najgorsze sąsiedzi nic z tym nie robią bo po prostu przyzwyczaili się do tego( reszta mieszkańców jest w porządku) znają go od lat i nieraz jeszcze widziałam jak wychodzą mu z psem, jak jest w tzw. ciągu, przynoszą mu obiad itd. czasami oczywiście robią mu jakąś awanturę, mówią weź się uspokój, ile można,ogarnij się , ile można was słuchać itd. i na tym się kończy a on oczywiście nic sobie z tego nie robi bo wie,że i tak się nie poskarżą .On nie pije non stop, czasami jest spokój z dwa tyg, później tydzień melanżu i tak w kółko. Jeśli poszłabym na skargę do wspólnoty to i tak nikt mnie nie poprze , jeśli zadzwonię na policję to w oczach sąsiadów ja wyjdę na tą złą, czasami już mam tego dosyć ,co robić....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować