Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak ktoś jest zainteresowany naszą osobą

Polecane posty

Gość INeededYou
Też jestem w podobnej sytuacji i trwa ona już rok. ON podoba mi się strasznie, wiem że jest sam nie ma kobety ale jestem zablokowana bo nie wiem co on o mnie myśli, niby jest miły, niby się uśmiecha ale tak ajkby trzyma dystans, do innych potrafi zagadać na luzie a mnie jakby się boi...? Przecież nic mu nie zrobiłam. Zastanawiam się...może on mnie wcale nie lubi tylko stara sie czasem być miły bo tak wypada...

Gość INeededYou
Czasem mam wrażenie że mnie lekceważy podczas gdy z innymi pożartuje i pogada na luzie. Chyba naprawdę mnie nie lubi :(

Gość gość
Mam to samo, moze on też ma paraliż na mój widok a moze poprostu mnie nie lubi.

Gość gość
I need...... Mam tak samo z moim. Identycznie, on od samego poczatku tak robił, m in lekceważył mnie przy innych przez co odebrałam jego zachowanie jako zniechecenie do mojej osoby, ze ma mnie za nic, jestem w jego oczach beznadziejna i odpusciłam. Gryzie mnie do tej pory zal......

Gość INeededYou
No właśnie dlatego nie będę robić z siebie durnia i nic mu nie powiem nie ujawnię się bo może mnie to sporo kosztować. Pracujemy razem i gdyby ludzie z pracy się o tym dowiedzieli nie miałabym tam życia

Gość gość
Jakby o sobie czytała. tez razem pracujemy. On jak był sam to zagadywał a jak przy kimś-lekcewazył. Wkurzyłam się, stwierdziłam że to jakich *****cz. Gdybym coś zrobiła, a okazałoby się ze on się tylko dobrze bawi, nie pozostało by mi nic innego jak zwolnić się.

Gość INeededYou
Gdyby był jakiś sposób żeby się dowiedzieć co on o mnie myśli...Nie jestem jakąś księżniczką która tylko siedzi i czeka z założonymi rękami ale boję się wygłupić gdybym tylko wiedziała czy mnie lubi sama pociągnęłabym tą sytuacją a tak boję się ośmieszenia.

Gość gość
nie rozśmieszaj mnie :) gdyby był choć minimalnie Tobą zainteresowany, to nie czekałby rok na jakikolwiek ruch, po co sobie wmawiasz coś czego nie ma? daruj sobie gościa i tyle

Gość INeededYou
Pewnie masz rację.

Gość gość
Ale w moim przypadku on robił coś.. Tylko e towarzystwie mnie omijal. Czułam się jakbym była nikim. Gość z 17;07

Gość gość
Było.dużo takich sytuacji gdzie pokazywał zainteresowanie ale innym razem mnie olewal. 17;07

Gość gość
czyli po prostu sie Tobą bawił, naprawde szkoda czasu na kogoś dla kogo jesteś tylko opcją

Gość gość
Tez tak myślę

Gość IneededYou
heh