Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uciekłam z autobusu miejskiego w czasie kontroli

Polecane posty

Gość gość

nie miałam biletu i wpadła kontrola. zdązyłam szybko wybiec, kontroler prawie złapał mnie za przedramię ale udało się. w autobusach są kamery, czy grozi mi coś? miałam na sobie ciemne okulary i chustę na głowie

Gość gośćaaa
musza Ci udowodnić że ta na filmie to ty, to nie jest dowód, bo jakas dziewczyna może być podobna do Ciebie a jeśli miałam okulary to tym bardziej. Nagrania z monitoringu w takich sprawach jak mandaty nie są brane pod uwagę, za dużo zachodu, żeby się sądzić i udowadniać, co innego inne przespępstwa, ale też mogą być tylko uznane jako poszlaki, a nie dowody.

Gość gość
Moi znajomi kiedyś tak zrobili. Nic Ci nie grozi, nikomu nie będzie się chciało tego prowadzić.

Gość gość
no to dobrze :D

Gość gość
ale spiertalałam, ludzie mieli widowisko

Gość gość
Kontrolerzy powinni oprocz biletow kontrolowac takze czystosc i punktualnosc komunikacji miejskiej. Dlaczego tego nie robia ? Biletem placisz za usluge o okreslonej jakosci - jezeli usluga jest OK a ty nie placisz, to jest to kradziez. Jezeli jednak ty placisz a usluga jest nieodpowiedniej jakosci, to kto kogo w tym momencie okrada ?

kogo to w Polsce tych " z góry" obchodzi, czy jest czysto czy nie?? jak chcesz mieć takie "luxusy" to zaraz podniosą cene bilteow i bedzie tak jak w Londynie....a zarobki wciąż polskie. Teraz cena paliwa niby spadla, a busy dalej biorą tyle co od podwyzki :(

Gość gość
czy komuś się zdarzyło takie cos?

Gość gość
pujdziesz do paki

Gość gość
a nie lepiej było skasowac bilet mała złodziejko? Przeciez to kradzież jest

Gość gość
nie bede bulic prawie 3 zł za kilka przysanków

Gość gość
naprawdę za 3 zł warto sie szmacić , uciekać, wyrywać, szarpać z kimś i mieć kilka dni sraczke ze strachu

Gość gość
nie bede bulic prawie 3 zł za kilka przysanków ale jak inni płacą zeby utrzymać komunikację która darmo d... wozisz to jest dobrze. A może ja nie chcę płacić za przejazdy jakiejś pindzi A może ten bilet kosztuje aż 3 zł tylko dlatego ze wiecej jest takich oszustek?

Gość gość
tak, 3 zł to dla niektórych dużo

Gość gość
cebula zaoszczędziła 3 cebuliony na kilo cebuli :)

Gość gość
to byla z******ta akcja poza tym, duza adrenalina.

Gość gość
dlaczego mam płacić na utrzymanie komunikacji z której ty za darmo korzystasz? może nie stać mnie na płacenie za jakichś pasozytów chodź piechotą

Gość gość
dlaczego mam płacić na utrzymanie komunikacji z której ty za darmo korzystasz? może nie stać mnie na płacenie za jakichś pasozytów chodź piechotą to też nie płać i z*********j piechotą skoro cię nie stać :D

Gość gość
cebulacka żenada

Gość gość
Kantary to nie policja, nie ma obowiązku pozostania w autobusie, bo oni wsiedli.

Gość gość
z drugiej strony co to za kanar co nie umie upilnować ludzi

Gość gość
kto buli za komunikację miejską z podatków? z biletów idzie na utrzymanie przecież... wy mózgi jeszcze macie?

Gość gość
to też nie płać i z*********j piechotą skoro cię nie stać na mój mnie stac, ale nie na utrzymanie gromady lumpów. Jak taki chojrak z ciebie to kup jej za swoje bilet miesięczny

Gość gość
samorządy dopłacają do komunikacji miejskiej z podatków jednocześnie nie pozwalają na rozwój prywatnych firm przewozowych na rynku lokalnym przy konkurencji cena biletu spadłaby co najmniej o polowe jak nie więcej cebulaki jak zwykle nie wiedzą na jakim świecie żyją :)

Gość gość
cebulaki jak zwykle nie wiedzą na jakim świecie żyją usmiech.gif ta a potem masz kontrolę prywatnych busów i jeździ jak kierowca byle kto, byle czym, . Więcej jest wypadków niedorobionych busów niz PKS,

Gość gość
powiem wam jak to bylo. w autobusie bylo mało ludzi. otworzyły się drzwi środkowe i tylne. jeden kanar w jednych drugi w druich drzwiach. No i jakaś baba wysiadała to jeden kanar jej sprawdzał bilet. wtedy gdy to robił ja z rozbiegu wyskoczyłam z autobusu. zdążył mnie tylko lekko chwycić za rękę, ale był zbyt słaby, by mnie zatrzymać

Gość gość
i po co opowiadasz te bzdury , kogo to obchodzi. Masz podniete to sie ciesz, ale nie zawracaj nam d...

Gość gość
to nie wchodz tu. to temat dla hardkorów, którzy nie boja sie jezdzic na gape