Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petr89

35m2 domek i dzialka 3 ary...dla jednej osoby

Polecane posty

Hej, mam taki dylemat, ,ciekaw jestem co o tym myslicie. W ostatnich latach (a mam ich 26) zrodzilo sie we mnie marzenie by w swoim zyciu postawic sobie konkretny zyciowy cel, kupno dzialki i budowę domku na wsi lub chetniej na terenie podmiejskim. I pewnie dla wielu nie byloby w tym nic dziwnego, ze bylby to domek tylko dla mnie, singla nie-z wyboru. Wiem, wiem bo wiekszosc w swej mentalnosci ma: dom=rodzina. Ale ja rodziny i dzieci miec nie bede, a chcialbym miec to swoje. Wychowalem sie na wsi, nie wyobrazam sobie mieszkania w miescie, nie czuje sie tam dobrze ani szczesliwy. Tu czuje spokoj, tylko poki co z rodzicami nie da sie tego w pelni osiągnąc. Myślicie że zyciowi single ludzie nie ma sensu by budowali sobie nawet tak male domki, bo "na starosc beda mieli problem z ich utrzymaniem"? - taki komentarz slyszalem. Wiec moze cale zycie mam byc zalezny od starych juz rodzicow (60+), rodzenstwa ktore ma juz swoje rodziny, a ja spisany na straty, niezalezny mam sie trzymac ich, bo tak jest "zdrowiej"? Ps. Jestem homo, jesli to ma jakies znaczenie.