Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

163 cm ile powinnam ważyć?

Polecane posty

Gość gość

Mam 163 cm, ważę 55kg i wyglądam źle, taka zapadnięta, sucha, widać mi żebra :(

Gość gość
weź przestań każdemu żebra widać masz dobrą wagę

Gość prawictwo pospolite 137
powinnas ważyć około 52 kg

Gość gość
nie słuchaj bo wzrost i waga to jeszcze nie wyrocznia, kazdy ma inną figurę i każdemu się ten tłuszcz inaczej odkłada. Ja ważę 60 i mierzę 164 cm, ale ja jestem umięśniona więc tez to co innego niz tłuszcz, a kiedyś wazyłąm 54 i wtedy byłam za chuda, brat mówił, że wyglądam jak pająk :) Ale gdy wazyłąm 67 bo mi poszło w biust i w tyłek to tez dobrze wyglądałam :)

Gość gość
jakbym ważyła mniej to bym jeszcze gorzej wyglądała, wszyscy się dziwią że ważę 55 mówią że ściemniam , albo że wage mam złą, dają mi góra 50 albo i nawet nie :( wyglądam za chudo jakoś i tak się czuje :( kiedyś ważyłam 49 jako małolata i wyglądałam jak kościotrup, pózniej miałam 60 i najlepiej się czułam. Nie mam żadnych boczków, fałdek nic :(

To prawda , zalezy jak waga ci sie rozklada To nie jest tak ze jak masz 163 cm to musisz ważyc 52 kg 52 kg to jest waga uniwersalna ale sa dziewczyny , ktore bede lepiej wygladac przy 54 kg albo nawet przy 49 kg Wiec jesli masz 163 to powinnas ważyc w granicach 49-54 kg

Gość gość
Nie masz większych problemów płytka kobieto?

no i jeszcze masz dziewczyne numer 3 , która wazy wiecej niż poprzedniczki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65b9aa1fef414e1f.html Wszystkie trzy mają dobre figury .. Ta najciezsza wcale nie ma gorszej od tych bardziej szczupłych . wiec nie sugeruj sie wagą . Zwracaj uwage na swoja budowę .. Jesli czujesz ze mozesz wyglądac lepiej , to schudnij

Gość gość
ale ja nie chciałabym schudnąć, wręcz odwrotnie chciałabym przytyć tak kilka kilo wtedy wyglądałabym lepiej.