Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multos_problemos

Czy kobiety z rodziny Waszych partnerów i mężów Was lubią?

Polecane posty

Gość multos_problemos

Bo mnie żeńska część rodziny partnera nie bardzo akceptuje. Nie wiem czemu tak się dzieje. Ma ktoś podobny problem i pogada?

Gość gość
Też mam takie wrażenie Mało tego mam wręcz odczucie że mnie prowokują żebym straciła kontrolę nad sobą zwłaszcza jedna taka jest która nad stołem wręcz strzela gałami że aż mi jedzenie w gardle staje

Gość gość
Grube pasztety ,zapuszczone ,zaniedbane przez mężów bo sie nimi nie interesuja zazdroszczą pracy,mieszkania,figury,wyglądu ,inteligencji i zainteresowania mężczyzn.Nie okazują zbytnio tego ale to sie czuje.Ale ja sie nie przejmuje.Na kazdy rodzinny zjazd wyglądam jej gwiazda z katalogu mody i niech pękają z zazdrosci-lubię to.

Gość multos_problemos
Myślicie, że to kwestia zazdrości? Nie wiem, może mam w sobie cos odpychającego. Lepiej czułabym się, gdyby mnie lubiły i traktowały "jak swoją", jak część rodziny.

Mój mąż ma siostrę w moim wieku(między nami jest tylko miesiąc różnicy) i dziewczyna mnie nie lubi.W sumie rozmawiamy ze sobą bez złośliwości itd,ale jednak widać,że nie pałamy do siebie sympatią.Z kolei dziewczyna brata mego męża lubi mnie i ja ją też i widać na pierwszy rzut oka,że pałamy do siebie sympatią...