Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja lubie bardziej facetów niz kobiety

Polecane posty

Gość gość

nie czuje potrzeby zadnej solidarności płciowej :P Kobiety mnie denerwują, a poza tym mam chyba męski umysł, bo z facetami lepiej się dogaduję.

Gość gość
Przejdzie ci z wiekiem, jak zobaczysz ze z nimi poważnie się nie da rozmawiać , oni zabawiaja nie rozmawiaja

Gość gość
a o czym miałabym rozmawiać z kobietami? Zainteresowania, hobby mam bardziej męskie, niż babskie, to tez powód dla którego więcej zadaje się z facetami.

Gość gość
gość dziś nie czuje potrzeby zadnej solidarności płciowej jezyk.gif Kobiety mnie denerwują, a poza tym mam chyba męski umysł, bo z facetami lepiej się dogaduję. X Nawet nie wiesz, jaką jesteś szczęściarą. Ja długo szukałem kobiety z takim charakterem na żonę i znalazłem i jako facet powiem jedno. Tylko taka kobieta nadaje się na trwały związek. Pozostałe kobiety wyposażone są w geny fałszywości, obłudy, zdrady, itd.

Gość gość
Mama to samo! Mam powyżej uszu wrednych zazdrosnych bab! Wolę towarzystwo facetów. W końcu szukam męża, nie żony. Mam bardzo dobrą koleżankę od 15 lat, a przyjaciółkę- siostrę. I żyje mi się świetnie.

Gość gość
Ale nie mowcie, ze nie chcialybscie mieć fajnych, normalnych przyjaciółek. Po prostu malo jest takich kobiet

Gość gość
No i juz przyszedł męski szowinista i konserwatysta który nie może znieść ze kobieta może mieć swój świat poza kuchnia. I tak właśnie nas sklocacie.

Gość prawictwo pospolite 137
ja jestem facetem i płec meska jest mi obojętna , nie mam potrzeby nawiązywania kontaktów z facetami . Męzczyzn traktuje troche jak powietrze , ale to nie znaczy ze czuje do nich jakieś negatywne emocje . Tak nie jest , po prostu nie interesują mnie rozmowy z facetami jak i przebywanie w ich towarzystwie Z kobietami jest inaczej , ale do kobiet czuje rózne emocje nie jest to oobjetnosc raczej albo nienawisc albo sympatie , ale nigdy obojętnosc Na przyklad odczuwam nienawiśc i pogardę do Magdy Gessler Dody i Góniak a sympatie do Marty Zmudy Trzebiatowskiej

Gość gość
Z facetem nie pogadasz o facetach, uczuciach,braku miesiączki, braku pieniędzy. Dopóki emanujesz światłem radości i młodości są bardzo zabawni. Załóżmy ze jedziecie pod namioty z grupa osób i zlapiesz grzybice. Komu powiesz? Facetowi? Hahahaha

Gość gość
gość dziś No i juz przyszedł męski szowinista i konserwatysta który nie może znieść ze kobieta może mieć swój świat poza kuchnia. I tak właśnie nas sklocacie. X To wy same się skłócacie. Jesteście zawistne, chamskie, płytkie, fałszywe, nie znacie pojęcia słów wierność, lojalność. Są nieliczne wyjątki, takie jak autorka tematu i o takie kobiety należy walczyć jak lew, szanować, czcić i ubustwiać. Na pozostałe nie warto nawet splunąć.

odczuwam również sympatię do gołych bab , które ogglądam w internecie , lubie je . nie wiem czy dlatego , ze sie rozbierają i przez to wydają mi sie fajne (gdyby sie nie rozbierały to wydawałyby mi sie obojętne ,a przez rozbieranie sie mają duzego plusa ) Te co ściągają ubrania automatycznie wydają sie fajniejsze . http://www.kindgirls.com/video/lorena/307/1

Gość gość
Mówisz komuś że złapałaś grzybicę? Ja pie*dole!! w minucie bym sie z toba nie kolegowała i to by był ostatni raz kiedy ze mną pod namioty pojechałaś, jestes obrzydliwa..

Gość gość
To był przykład, a poza tym co jest strasznego w tym ze koleżanka złapała grzybice? Jesteś chora umysłowo czy jak? Moja koleżanek w górach miała infekcje pochwy . Poszlam z nią do lekarza kilka kilometrów. Ciekawe który facet by się na to zdobyl. Poza tym jesteś tak pusta ze w życiu nie pojechalabym z toba pod namiot

Gość gość
13:16 zamknij się jak nie masz nic prócz oszczerstw do powiedzenia, żałosny palant

jest skala od zera do 50 zero to duża nienawiśc a 50 to miłosc wiec zero daje tylko kobietom !! nie ma tam facetów Facetów oceniam w skali od 10 do 20 czyli obojętnosc skala od 0 do 10 jest zarezerwowana dla kobiet od 10 do 20 dla obu płci a powzyżej 20 tylko dla kobiet .. Wiiec kobiety wzbudzają we mnie wieksze emocje , a facetów to troche traktuje jak psa czy kota sąsiada ..

Gość gość
Nic co ludzkie nie jest mi obce. Każdy w życiu miał jakąś infekcje jesteś żałosna, płytka, tępa. Sama pewnie mialas, ciekawe co byś zrobiła w górach daleko od lekarza gdzie trzeba przejść masę kilometrów przez las jakbys cierpiala

Gość gość
Czy ty masz nierówno z deklem. Romowa jest o tym, że nie nie lubimy kobiet! Właśnie przez takie tępactwo jak Ty wolę facetów. W d***e mam Twoją grzybice i grzybicę koleżanki! Co za laska.

Gość gość
gość dziś Moja koleżanek w górach miała infekcje pochwy . Poszlam z nią do lekarza kilka kilometrów. Ciekawe który facet by się na to zdobyl. X Uuu. Nie wiedziałem, że grzybica pochwy zaburza zmysł orientacji i świadomość, że kobietą ją dotkniętą należy opiekować się, jak dzieckiem.

Gość gość
Przecież to normalne, że kobieta woli przebywać z facetami niż z kobietami. Zaczyna się to gdzieś w wieku 11 lat.

Gość gość
Boże jakie suki. Szkoda z wami gadać tepe pizzy . Juz cie k***a widzę sama w ciemnym lesie idiotko

ale kobiety siebie nienawidzą , a facet do faceta nie odczuwa negatywnych emocji Ja na przyklad wszystkich facetów poza moim ojcem mam głęboko w d***e . Moglbym z nimi nie rozmawiać , ale nie życze im zle Są to są nie przeszkadzają mi , ale jakby umarli to bym po nich nie płakał . tak samo jak wam nie przeszkadza kot sąsiada

Gość gość
Jeśli widzisz jakiś czyn bohaterski w tym, że szłaś przez las z grzybicą w pochwie twojej koleżanki to gratuluję odwagi. Gdybym miała taki problem, powiedziałabym swojemu facetowi, że musi pójść ze mną do lekarza, nie mówiłabym, że przez grzybicę, tylko że źle się czuję i tak poszedłby ze mną.

Często jest tak, że kobiety lepiej dogadują się z facetami i odwrotnie, więc nic w tym złego.

a co to za problem grzybica pochwy ? Gorzej jakby miała raka . Grzybica to nic ciężkiego , można wyleczyć . Jakby dziewczyna miala wypadek samochodowy to mozna z nia isc do szpitala i wspierać , ale z grzybića? Po co facet tam potrzebny .. ?

Gość gość
Jedyna mądra odpowiedź. Tu doszukują się aspołeczności w tym, ze kobieta woli towarzystwo facetów. i grzybicy w pochwach koleżanek- jako oznaki przyjaźni.

Gość gość
hahaha ale mi humor poprawiliście!!

Gość gość
Poszlabys z hujem nie z facetem. Przecież nie miała faceta tępa dzido. G****o wiesz o życiu matole pewnie nawet nigdy w życiu nie bylas w górach. Zesralabys się ze strachu ze cie wilk zezre. Tępa idiotka. Jak mnie w******ja takie suki. Jesteś dokładnie taka ściera nienawistna o jakich mowa w wątku.

Gość gość
Grzypice miała która jej uniemozliwiala nawet siedzenie na tylku. Tak ja swedzialo. Wy macie chyba po 15 lat. Takiej k***a nietolerancji nie ma nigdzie tylko w Polsce

Gość gość
hahaha! mam faceta i poszedłby ze mną nie wiedząc nic o grzybie w pochwie. W górach byłam uwierz ze nie tylko ty jeździsz. Nawet moja mama się roześmiała jak to przeczytała hahaha niezla jesteś hahahaha

Gość gość
LOL. Uwaga! Mam bardzo ważny komunikat dla tępych idiotek spacerujących po lesie z grzybicą pochwy. Łączcie się!