Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czujnik ruchu

Polecane posty

Gość gość

czy czujniki są drogie? znalazłem jakieś za 130 zł ale to mi się dużo wydaje.... a potrzebuję kilka sztuk to już w ogóle dużo wyjdzie

Gość gość
to rzeczywiście jakiś bardzo dorgi przypadek.... czujniki kupisz za kilkadziesiąt złotych już, zobacz na elektryczni.com mają od 30 zł jakoś.

Gość gość
Różne są ceny. Popatrz na www.fine-satellite.pl może tam znajdziesz czujnik, który ci odpowiada :)

Gość Predatorek
FIrma Konsalnet ma w swojej ofercie czuniki ruchu, szczerze polecam, na szkodniki są idelani

Gość prof s jonalista
Nie wiem ile kosztuje szczerze mówiąc, nie kupowałem, ale kilka razy widziałem jak pomagał. Znajomi mają od Konsalnetu i chwalą sobie.

Gość Menos
Bo to akurat prawda. Konsalnet to bardzo mocna na rynku firma ochroniarska, która posiada szeroki asortyment swoich usług. Ja osobiście posiadam u nich monitoring gps, mają przystępne ceny co można zobaczyć za pomocą ich kalkulatora gps https://gps.konsalnet.pl/www_gps/#!kalkulator-flotowy

Gość Anabelkowa09
Widziałam takie czujniki ruchu na http://www.schneider-electric.pl/pl/ To jakieś nowe rozwiązania, więc pewnie do tanich też nie należą. Warto jednak popatrzeć.

Gość gagua
ja kupowałam w elektro hurt. com nie pamietam jak nazywał się model ale póki co bezawaryjne urzadzenie

Gość gość
elektro-hurt.com ma fajną ofertę, również u nich zamówiłam