Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frajer do potęgi

Jestem nieudacznikiem

Polecane posty

Gość Frajer do potęgi

Jestem strasznym frajerem i nieudacznikiem. Zawsze, gdy spodoba mi się jakaś dziewczyna, to nie potrafię zagadać. Zawsze w szkole siedzę gdzieś w kącie i się tylko gapię jak pajac, a nie potrafię podejść. Nie jestem raczej brzydki, ale mam jakąś taką blokadę wewnętrzną, że nie potrafię tego zrobić. Czasami mam wrażenie, że też się tej dziewczynie podobam, ale i tak nadal nie mogę podejść. Jest mi z tym na prawdę ciężko. Boję się strasznie wyśmiania. Nie chcę robić z siebie ofiary, po prostu chciałem się wyżalić.

Gość gość
ale po co się boisz. czy to takie trudne zapytać koleżanki z klasy o coś? przecież małżeństwem nie musicie od razu być ;), a taki kontakt koleżeński może się z czasem przerodzić w przyjaźń, a potem...no,ale warto podejść i zapytać o coś np. z lekcji. żeby ci wytłumaczyła bo czegoś nie rozumiesz, albo pożyczyć od niej notatki...... a tak naprawdę za parę lat będziesz się z tego śmiał. nie warto być tchórzem i nic nie robić. warto zaryzykować, nawet jak ta konkretna dziewczyna nie będzie zainteresowana, to w innej klasie znajdzie się chętna na rozmowę. ech, zazdroszczę ci bo masz duży wybór i pole do popisu i, no i dziewczyn pod dostatkiem. spróbuj, to naprawdę nie boli 🖐️

Gość gość
podejdź i grzecznie zapytaj "pozycys mi calnej kledki? bo chcem selce zamalować gdys blask plomiennej milosci jakie z niego bije do cebie nie pozwala mi skupic sie na sobie" albo jakoś tak, dasz radę, pozdr :)

Gość frajer do potęgi
Nie chodzę z nią do klasy ;) Jest o rok młodsza. Zawsze jest z koleżenkami, co mi utrudnia zadanie.

Gość gość
Jaka jest pierwsza litera jej imienia autorze?

Gość frajer do potęgi
Czy to ważne, jaka jest pierwsza litera jej imienia? ;)

Gość gość
Powiedz prosze ;)

Gość gość
Albo kiedy sie widzieliscie ostatnio?

Gość gość
A nie jest ona czasem ok ponad 10 lat mlodsza ?

Gość gość
sory że ftronce :) ale gdyby była 10 ponad lat młodsza, dla gościa który chodzi do szkoły miałaby pewnie coś pi razy drzwi 7-8 lat :D

Gość frajer do potęgi
No właśnie. Poza tym napisałem u góry, że jest o rok młodsza.