Gość Anaa93 Napisano Kwiecień 17, 2015 Witam.Mam 21 lat i jestem osobą aktywną.Ważę 50 kg przy wzroście 160cm.Na co dzień pracuję w magazynie.Czasami pracuję mniej niż 5 dni,jednak jest to praca gdzie dużo się chodzi i dźwiga.Poza tym ćwiczę 4 razy w tygodniu: w poniedziałki,środy,czwartki i soboty.Czasami muszę zrezygnować w sobotę z treningu z powodu szkoły.Mój trening trwa tak 1 godzinę i 30 minut.Jest intensywny ponieważ łączę biegi w miejscu z siłowymi i krążeniami bioder.Dzięki temu zawsze jestem cała mokra i lekko obolała.:P Jem 4-5 razy dziennie.Kiedy mam nocne zmiany jem śniadanie na przerwie nad ranem i potem jak wstaję o 14 obiad.Ponieważ jestem łasuchem codziennie pozwalam sobie na słodycze raz dziennie.Piję dużo wody i kawy.To tyle jeśli chodzi o moje odżywianie i tryb życia.Ostatnio myślałam o zapisaniu się gdzieś.Tzn na zajęcia zumby albo siłownię.Mam w związku z tym pytania.Ile mam zapotrzebowania na kalorie? Czy mogę sobie pozwolić jeszcze na dodatkową aktywność? Co ewentualnie powinnam zmienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach