Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma czegoś takiego nieodwzajemniona miłość

Polecane posty

Gość gość

Jak ktoś nie chcę danej osoby to po prostu nie ma miłości.Najwyżej może się zdarzyć,że ktoś ma problemy z psychiką i nie potrafi podjąć starań o osobę dla siebie stworzoną,ale to rzadkie przypadki.

Gość gość
A może jest odwrotnie, że zimnej ściany nikt nie chce dotknąć.

Gość gość
a co za różnica .... to bezznaczenia .... ważne są tylko te odwzajemnione .... reszta jest mi obojętna

Gość gość
nieodwzajemniona to taka, kiedy ciebie nie chcą za żadne skarby świata. ty możesz kochać, a ktoś ma cię w d...e. czy to jasne?

Gość gość
ale takie nieodwzajemnienie to nie miłość,ale desperacja

Gość gość
ale zdarza się i to często. wystarczy poczytać to forum :O

Gość gość
jak to nie milosc? a jak ktos kocha bezinteresownie,tak po prostu i wcale do tego kochania warunkiem nie jest odwzajemnienie. Jak ktoś sie cieszy,że ta osoba jest szczęsliwa i cieszy sie choćby na jej widok. Chyba,ze ktos uważa,że miłość zawsze jest obustronna,ale przecież tak nie musi być. Jak ja kocham to nie zmuszam nikogo do wzajemności,byłoby to super,ale jak sie nie pojawi to nie przestane kochać

Gość gość
Ale to o czym mowi moj przedmowca z 21:09 , to moim zdaniem sympatia. Jak kogos lubie to zalezy mi na nim. I chce aby byl szczesliwy. Moze mi sie podobac, bardzo go lubie i tyle. Jakos trudno mi uwierzyc, ze mozna kogos kochac nie znajac tej osoby. Mowie o bliskim poznaniu. To tylko zauroczenie i fascynacja jakich pelno.. i Twoje dobre serce, ze zyczysz komus szczescia.

Gość gość
no przecież można znać bardzo dobrze tą osobę. Chyba,że uważasz,że żeby kogoś prawdziwie kochac,trzeba go też koniecznie poznać od strony seksualnej ;) bo przyjaciela można znać pod każdym innym względem. I nie zgodze sie,ze to tylko lubienie,dobre serce i nic nadzwyczajnego. Bzdura,nie szufladkuj w ten sposób,dalej jestem pewna,że można kogoś kochać nie będąc z nim w związku. Ja bym nawet nie zaczynała związku z kimś kogo bym nie kochała

Gość gość
każdy kto cię odrzucił jest p*****lnięty na głowę, ok.