Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delfin85

czemu ona jest taka spięta.....

Polecane posty

Gość delfin85

Witam już dosyć dawno temu poznałem dziewczyne która bardzo mi się spodobała...w sumie to jednak nic z tego nie wyszło chociaż wyznałem jej uczucia to powiedziała,że na razie chce być sama....Z wielkim bólem ale jakoś to przeżyłem.Nasze relacje były koleżeńskie i potrafiła zagadać,pożartować i nawet być uszczypliwa.Od pewnego czasu coś zmieniło się w jej zachowaniu w mojej obecności nie jest już taka pewna siebie,błądzi wzrokiem trudno jej się wysłowić i przestała mi docinać i ogólnie jest miła.Dziwi mnie bo w stosunku do innych jest usmiechnięta i wygadana i taka wyluzowana o co tu może chodzić.

Gość gość
ona wie, że Ty coś do niej czujesz, dlatego trochę krępuje się w Twoim towarzystwie

Gość delfin85
uczucia jej wyznałem rok temu....a jej zachowanie zmieniło kilka tygodni temu.....

Gość gość
Bądź pewny. Zakochała się :)

Gość gość
raczej odkochała ....

Gość gość
Nie nie nie :) Odważ się i pogadaj, na pewno potrafisz - jesteś mężczyzną ;) Opisana sytuacja pasuje do mnie w 100% Stąd moja pewność naprawdę trzymam kciuki. Nawet nie wiesz jak bardzo ja czekam na jakikolwiek ruch z jego str..

Gość delfin85
niby tak ale raz mi dała kosza ....

Gość gość
Powiedz jej to jeszcze raz Może teraz powie Ci ;) powodzenia

Gość gość
ona cie niechce ... draźnisz ją jeśli jest "spięta"

Gość gość
Ja tez powiedziałam mu że nie zakocham się w nim.. on się zdystansowal, a ja zakochałam. Tak to na nas działa. Spróbuj! !

Gość gość
jakby ją drażnił to by nie była dla niego miła to chyba logiczne p*****ly piszesz

za pierwszym razem byłeś w gorącej wodzie kąpany, widocznie za szybko jej wyznałeś, nie dałeś jej się oswoić w swoim towarzystwie. teraz widzisz jej zmianę, daj teraz jej i sobie czas. poczekaj jeszcze, bo co jeśli błędnie to interpretujesz i teraz już ją stracisz?

Gość gość
Wsadź jej q**sa to tyłka to wyzna ci miłość od razu

Gość delfin85
czy błednie to interpretuje????Właśnie dlatego opisałem jej zmiany w jej zachowaniu bo nie rozumiem o co może chodzić przy takim zawstydzeniu i nieśmiałości.Wiadomo tylko ona wie ale wiadomo każdy z Was ma jakieś doświadczenia życiowe i może coś doradzić pozdrawiam i dziekuje

Gość Gosc00
Chyba wiem kim jestes. To moje glupie zachowanie jak jestem w poblizu Ciebie ..wiem o tym i Cie za to przepraszam. Ale wtedy nie wiem jak mam sie zachowywac i robie z siebie idiotke. To bylo kiedys teraz bym inaczej odpowiedziala i bardzo bym chciala z Toba byc.

Gość delfin85
raczej nie wiesz kim jestem to tylko jak już to zbieg okolicznosci a tak poza tym już sam nie wiem co robić jak odbierać takie zachowanie do innych otwarta rozmowna itp do mnie cóż spięta spuszcza wzrok i nie potrafi się wysłowić szczególnie jak jesteśmy sami....a w gronie wspólnych znajomych potrafi i pogadać żartować....nic z tego nie rozumiem a ogólnie jest bardzo miła w stosunku do mnie...

Gość gość
Moze zbieg okolicznosci. Bo zachowanie pasuje do mojego. Kiedy ja ostatnio widziales i jak sie zachowywala?

Gość delfin85
dziś i w grupie promienuje a gdy jestesmy sami spuszcza glowe i ciężko co kolwiek jej powiedzieć......a jak u Ciebie to wyglada????

Gość gość
też tak miłam z moim byly męzem tuż przed rozwodm

Gość gość
Ja tak robie ale dzis sie nie widzielismy :(

Gość gość
Zakochała się, ukrywa to, bo wcześniej Cię odrzuciła , nie czuła tego, może było dla niej za wcześnie a nie chciała Cię mamić. Teraz jest w potrzasku, bo nie wie co ma zrobić, czy u Ciebie coś się zmieniło. Nie wszyscy zakochują się równocześnie, chyba że ci od 1 wejrzenia. A miła jest dlatego, bo nie chce Cię ranić, dba o to co robi, mówi, bo jej zależy.

Gość gość
a ja myślę, że ją krępuje twoja obecność bo boi się, że znowu nachalnie wyznasz jej miłość, a ona tego nie chce. powiedziałeś jej o swoich uczuciach raz, odpowiedziała ci NIE i tego się trzyma. krępuje ją twoja nachalność, brak wyczucia. ona woli ciebie jako kolegę, a nie jako partnera na resztę życia. nie trafia to do ciebie? jest dla ciebie miła bo toleruje cię w grupie, tak jak innych. nie dorabiaj sobie jakiejś wymyślonej ideologii bo czegoś takiego nie ma.

Gość delfin85
ja sobie niczego nie dorabiam to po pierwsza a po drugie od ponad roku z mojej strony nie padla zadna sugestia...po tym wyznaniu jej stosunek był do mnie lajtowy i w sumie taki jak do wszystkich a ja poczułem ulgę bo to z siebie wyrzuciłem.Wszystko się zmieniło gdy zniknąłem z powodu wyjazdu na 2 miesiące i zastanawiam się skąd ta zmiana.Wiadomo że nikt oprocz niej nie o co chodzi a ja Wam tylko opisałem ten przypadek...pozdrawiam

Gość gość
Ja myślę , że jej zależy na Tobie i koniec kropka. Sama kiedyś coś takiego przeszłam i zachowywałam się podobnie jak ta dziewczyna. Dawno temu, jakby kto pytał.

Gość delfin85
a jak to rozegrałaś ostatecznie tez go najpierw spławiłaś???

Gość gość
jesteś dorosły, jak zależy ci na wyjaśnieniach w tej sprawie, to zapytaj jej o co chodzi. to chyba proste. tu uzyskasz odpowiedzi w zależności od doświadczeń innych kobiet, ale nigdy nie będzie to wyjaśnienie o jakie ci chodzi. moim zdaniem, jeśli ma się do czegokolwiek wątpliwości, pyta się danej osoby bezpośrednio, o co chodzi. tylko wtedy będziesz miał pełny obraz tego, czy twoja osoba ma tu jakiekolwiek znaczenie, co do opisywanej sytuacji. nie bój się i zapytaj jej dlaczego masz wrażenie, że się tak zachowuje. i tyle!!

Gość gość
Tak spławiłam na początku, bo mnie zaskoczył, tym co powiedział, ja nawet się nie zorientowałam, że on się zakochał. Nie widziałam tego, a on zachowywał się niejednoznacznie: albo mnie wnerwiał albo był miły, serdeczny, dużo żartował, podobał się wielu laskom, więc myślałam że to taki goguś, nie dla mnie. Taki niebieski ptak. Jak się okazało później to tylko była maska.

Gość gość
Odezwij sie do mnie... Tyle juz na to czekam :( Zalezy mi na Tb...

Gość gość
Zapytaj ją, powiedz że masz wrażenie, że wasze relacje się zmieniły, że wydaje się być spięta przy Tobie i jaka jest tego przyczyna, ale nie pisz smska, tylko zapytaj twarzą w twarz. Nie znamy jej, nie wiemy o co jej chodzi. Normalna rozmowa wyjaśni wszystko. :)