Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można powtarzać klasę w szkole z własnej woli mimo tego, że ma sie dobre oce

Polecane posty

Gość gość
Ktos jeszcze sie wypowie, bo zyje w niepewnosci...:(

Gość gość
a nie możesz specjalnie zawalić jakiegos przedmiotu? albo przestać chodzić do szkoły?

Gość gość
No wlasnie nie ma jak.. Jak przestane chodzic do szkoly to i tak na wiekszosci wyjdzie na to ze bylam a oceny mam za dobre..

Gość gość
Czy naprawde to jest niemozliwe mimo roznic programowych?

Gość gość
Musze przekonac dyrektora, jesli on to sprawdza I okaze sie ze nie mozna z wlasnej woli roku powtarzac to mozna to obejsc jakos ze to wcale nie jest powtarzanie roku ale zmiana profilu...?

Gość gość
Dziewczyno droga nie wiem co ty chcesz potem studiować skros taka głupia ogólniak to ogólniak. Nie zmieniaj profilu tylko zacznij się na własną rękę przygotowywać do matury. Albo sprobuj przeniesc sie bez cofania o rok zdajac komisyjnie te zalegle rozszerzenia. Masz jeszcze sporo czasu. Możesz nawet poświęcić na to 2 mc wakacji ale nie rób takich głupot. A matura albo wyjdzie albo rzeczywiście stracisz rok i będziesz się uczyć do poprawy. Co innego studia tutaj jak nie pasuje to trzeba zmienić. A teraz nie kombinuj jak kon pod górkę tylko weź się do roboty bo stać iż rok całkiem niepotrzebnie.

Gość gość
Strata czasu, zalucz lepiej te dodatkowe przedmioty albo zacznij juz sie uczyc do matury.

Gość gość
Wolalabym sie przez ten rok uczyc w nowej szkole i sama nie nadrabiac zaleglosci, a na studia mi sie nie spieszy, nie jestem jeszcze gotowa, wole chodzic ROK dluzej

Gość gość
Pytam sie czy to mozliwe, a nie czy strata czasu?

Gość gość
no oczywiscie ze tak ale to tylko jak sie wie jak 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
To powiedz jak

Gość gość
To dlaczego dopiero teraz wpadłas na taki pomysł, a nie na poczatku semestru? Wtedy wystarczyło zawalić jakiś przedmiot czy dwa i już... Poza tym pomysł wydaje mi się bez sensu, to juz lepiej się ucz na własną rekę i do matury się przygotujesz, masz masę czasu, może jakies korki, a jak Cie nie stac i jesteś zdolna i tak sobie powinnaś poradzic

Gość gość
Abstrahując od sensowności pomysłu to jego realizacja jest jak najbardziej możliwa. Zawalenie przedmiotu jest jak najbardziej jeszcze możliwe (wystarczy do żadnego sprawdzianu nie podejść), ale oczywiście jeśli nauczyciel się uprze postawić 2 to nie ma przeproś. Można żądac komisa, ale pakujesz się wtedy w bardzo czasochłonny spór (gra nie warta świeczki). Raczej starałabym się o wykorzystanie przepisów o indywidualnym nauczaniu.

Gość gość
Oby się udało.

Gość gość
Chciałam to zrobić bez zawalania obecnej klasy..

Gość gość
dzięki za wszystkie odpowiedzi, dyrektor wyraził zgodę, więc jest to możliwe. Od września będę chodzić znowu do drugiej klasy,ale na fajny profil i w innej szkole