Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zaproponowałaś mi nawet przyjażni

Polecane posty

Gość gość

choć tak bardzo tego pragnąłem, skoro nie mogliśmy być razem. Dlaczego wolałaś zerwać kontakt i o mnie zapomnieć?

Gość gość
Zerwała kontakt całkiem??

Gość gość
Oj jaki Ty biedny popłacz się z tego powodu :P

Gość gość
klasyka musiałeś jje nieźle zaleźć za skórę skoro nie chce kontaktu ludzie kiedy się lubią i coś ich łączyło nie zrywają kontaktu ot tak sobie no chyba że zostaną skrzywdzeni węc sam sobie odpowiedz, a potem punkij się w głowę boś sam na to zapracował

Gość gość
bzdura. rozstaliśmy się w zgodzie, stwierdziła że tak będzie lepiej

Gość gość
Czy czasem nie nazwałeś jej zimną ścianą?

Gość gość
Napisz do niej, zabiegaj o nią. Ale, że ona cię znać nie chce czy jak? Czy ona, czy ty ją zostawiles. Musisz nam zarysować sytuację bo inaczej ci nie pomożemy.

Gość gość
charakter masz tak zrypany że nie nadajesz się nawet na przyaciela.... ma ciebie serdecznie dosyć i kończy cała znajomość ... "lepiej" dla niej :)

Gość gość
Dziewczyna się szanuje widać. Dlaczego nie możecie być razem?

Gość gość
Ciężko jej było żyć z tym, że nie możecie być razem. Widocznie nie wystarcza jej tylko przyjaźń. Znam to bo sama przeszłam to piekło. Zrywajac kontakt zakomunikowala ci, że jeśli będziecie się widywać to ona będzie cierpieć. A dlatego powiedziała ci, że tak będzie lepiej bo ona nie chciała cię zranić, tak jak ty to zrobiłeś. Jeśli ci zależy to zbierz się i złap ją gdzieś, gdzie bedziecie mogli pogadać. Może nie jest jeszcze za późno? Napisz czasem do niej, może złapiecie jakiś temat. Przecież macie ich pewnie wiele. Nie ma co załamywać rąk, tu trzeba będzie powalczyć. Powodzenia autorze.

przyjaźń, kontaktowanie się ze sobą po zerwaniu wiąże się z rozmowami, wracaniem na tematy związku. widocznie tego nie chciała. z jakiegoś powodu w końcu się rozstaliście.