Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczela sie wiosna, wiec facet

Polecane posty

Gość gość

Potrafi przepaść na długie godziny na działce. 6h samego koszenia trawska, lata jak nakręcony za kosiarka. Rezygnuje z tej znajomości/związku, nawet nie wiem jak to nazwać. Nie wyjedziemy, nigdzie, nie wyjedziemy nigdzie, bo to, bo tamto. Poza tym dlubie, ciągle przy czymś albo regał na narzędzia, albo drewutnie. Cenie go, że jest B.pracowity, ale nasze życie nie może kręcić się tylko wokół tej cholernej jego działki, na która patrzeć nie mogę. Nie zostanę jego zona, chociaż go kocham, bo zgniłabym na tej działce. On sam się raz zachwyca, raz wkurza i tak w koło. A jeszcze chce dokupić trochę...k...działki naturalnie. Poradzcie co robić, błagam:(

Gość gość
poszukaj nie działkowca :P

Gość gość
Mnie sie gorsze przypadki trafiaja...Ciagle szkola, uczelnia i egzaminy. Faceci po 30... Juz bym wolala siedziec z takim na dzialce serio...

Gość gość
rozbierzność charaterów : gdy jedno szczęśliwe to drugie cierpi i na odwrót .... nic z tego radzę poszukać kogoś z kim w tym samym czasie macie frajdę

Gość gość
wiem z doświadczenia że takie związki kończą się bardzo źle, czasami tragicznie .... im szybciej tymlepieji mniejsze skody na psychice

Gość gość
Dzięki za odp.napiszcie jeszcze. Ciągle sobie wynajduje jakieś graty do zrobienia, a jak nie ma , to chodzi zamyslony i medytuje, co zrobić. Wystrugał rodzicom do piwnicy regał, normalnie jak z IKEA:-D wczoraj R.Williams w Krak., no ale co z tego, że koncert, jak regał czekał:(

Gość gość
Jak Ci nie pasuje taki co wiecznie coś dłubie na działce, to wez takiego co będzie siedział koło Ciebie i wiecznie będzie dłubał w nosie.

Gość gość
Za dużo czasu spędza, a to, że jest pracowity to doceniam. Ale już świętego zgniewałoby to "romantyczne" słuchanie świerszczy na tej cholernej działce.

Gość gość
to się z nim rozstań i po problemie.