Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO ŻONY NAIWNEJ LOVELASA

mam męża upośledzonego nie ma mózgu i nie potarfi go używać

Polecane posty

Gość DO ŻONY NAIWNEJ LOVELASA

mam męża upośledzonego nie ma mózgu i nie potarfi go używać

Gość gość
Nawet współczuję ci kiełbasa. Nie dość, ze ty głupia to jeszcze masz chłopa be mózgu :D

Gość gość
mówię o twoim lovelasie głupia d***** mój facet tak jest obrotny że go robotę wszędzie dostanie a twój to tylko piłki ostrzy bo nic innego nie potrafi i całe 8 godzin siedzi na d***e :D to jest superr robota ha ha najwidoczniej do niczego innego się nie nadaje :D na

Gość dasaddaad
Co za debil to pisal!

Gość gość
upośledzona dziwwwka z kebaba zarażona hivem :D

Gość gość
ty kretynko jesteś taki kozak to podaj dane co c***o jedna !!

Gość gość
już wstałaś k*****o ułomna? to wyszoruj kibel w tym kebabie a nie w necie ujadasz :D

Gość gość
podaj danę to cie odwiedzę skoro zarzucasz mi takie rzeczy no podaj po twoich wypowiedziach widać że jesteś odwazna dlaczego nie podasz danych prawdziwych bo się boisz ja domyślam się z kim piszę i wiem ale chce prawdziwe dane :D

Gość gość
to zamknij mordę d***** głupia skoro nie chcesz się ujawnić bo to śmieszne spotkaj się i tak szczekaj wiem że ty masz choroby wszystkie mogę ci to w twarz powiedzieć i nie muszę udowadniać dlaczego!!!!! to prawda

Gość gość
Szanowna, ułomna szmato przecież ty od dawna wrzeszczysz na kafe, ze wiesz z kim piszesz i nawet znasz adresy nasze. :D Pamiętasz jak obiecywałaś, ze mnie odwiedzisz? Zapomniałaś czy co? :D

Gość gość
masz problem spotkaj się w cztery oczy a tak ci pocisnę że będziesz płakała nawet nie będe musiała cię bić wystarczy prawdą po oczach dostaniesz i mordę zamkniesz chora debilko !!

Gość gość
podejrzewa głupia d***** tylko potwierzdz ja się mogę spotkać no podaj odważna prawdziwy

Gość gość
ja czekam aż podasz dane wiem kim jesteś znaleść dziewczynę możesz iść mówi ci to coś i zachowanie pewnej osoby wiem z kim piszę i czekam na prawdziwe dane i potwierdzone przez tom osobę

Gość gość
wiem z kim piszę realnie nie umiałaś się bronić życie ci się sypia cały czas wiem o tym i się posypie jeszcze bardziej spotkajmy się ja cię naucze być realną tuku jeden :D

Gość gość
Debilko, ja cały czas czekam na ciebie. Przecież pisałaś, ze znasz mój adres i mnie odwiedzisz. No i co sklerozę już masz? A może się boisz albo nie ma kto przywieźć twojej parszywej dopy? To w takim razie napisz gdzie się chcesz spotkać, a my przyjedziemy, żeby obaczyć jak wygląda forumowa wariatka :D

Gość gość
No co tak zamilkłaś nagle frustratko? Już nie chcesz się spotkać i pociskać w realu? :D

Gość gość
to ty podaj adres wiesz z kim piszesz podobno ?? coś tu nie hollllo :d wiesz z kim piszesz ty mi zarzucasz wiele rzeczy na forum na pisz realnie na fb zapraszam

Gość gość
napisz na fb chyba że ty też nie wiesz z kim piszesz frustratko podobno sypia z twoim mężem to kim jestem c***o to napisz do mnie realnie na fb :d

Gość gość
Ale ja nie mama fb. Jak chcesz to specjalnie dla ciebie konto sobie założę, tylko daj linka do swojego konta

Gość gość
napisz na fb najpierw c***o jedna :d adres podaj zamieszkania

Gość gość
a to widzisz nie wiesz z kim piszesz to chyba się nie dogadamy sory ale nie obrażaj mnie skoro nie wiesz z kim piszesz i mi zarzucać taki rzeczy ja tego nie robię więc ty też nie rób bo to chore wyzywać kogoś kogo się nie zna !!!

Gość gość
bo ja lubię realnych ludzi którzy mówią co myślą do kogoś w twarz a nie za plecami albo anonimowo a ty skoro to robisz anonimowo nie napisałaś do mnie realnie to sory weż się zastanów kto tu jest chory rzeczywiście jak jestem chora :( :d nie ty jesteś chora

Gość gość
masz problem napisz realnie nie masz fb :d masz wiem o tym nie kła chociaż bo to żałosne założe sobie fałszywe konto i wstawić zdjęcia ty jesteś c***a do kwadratu ;d bez kitu na forum spotkanie realizować hah nie na fb najpierw a potem spotkanie jak zobaczę twoją buzię:d

Gość gość
Kto sypia z moim mężem? Ty? Ha ha ha ha ha ha przecież on by na ciebie nasrać nie chciał, bo jego muszla klozetowa jest 100 razy ładniejsza niż ty :D To ty drzesz ciągle ryja, ze pieprzysz się z moim mężem i nie tylko z moim, ale z mężem każdej, która cokolwiek napisze w twoim debilnym temacie. Pamiętasz jak kilka miesięcy temu obiecywałaś na kafe, że mi męża zabierzesz? Coś słabo się starasz. Wczoraj mieliśmy rodzinnego grilla i niezły ubaw z ciebie. :D Piekły cię uszy :D

Gość gość
W realu to ty się nie spotkasz z nikim tchórzliwa szmato z kebaba, bo ze strachu przemieszczasz się kanałami jak szczur. Udajesz odważną w necie. Na Norwida pasuje ci debilna wywłoko?

Gość gość
napisz na fb czemu nie napiszesz cioto jedna on cię nie kocha a to że ja o niego się nie staram nigdy nie zabiegam o faceta który zdradza żonę i lata za innymi laskami po co mi taki facet chcesz spotkajmy się w realu powiem ci prawdę o twoim chory układzie w małżeństwie i jaka jesteś chora zobaczysz jak ci mina zrzędne :d ja się nie boje ciebie w ogóle rozumiesz nie boje się nie będe do ciebie jechać napisz na fb cioto jedna powiem ci prawdę co poślubiłaś wiedziałam jaki on jest od początku dlatego nie zabiegałam po pierwsze nie będe uganiał się za stary dziadem jestem zbyt piękna mogę mieć każdego taka prawda a i młodziutka ile mężów mogę mieć na pęczki i to wykształconych po studiach a ty przyciągasz do siebie samym lumpów takich ja twój mąż a taka prawda którzy nawet porządnej pracy nie mają tylko piły oszczą i na dupie siedzą i dupę liżą wszystkim na około że mieć większą płace :d babie wszystko mówi co chce usłyszeć jak tobie on lubi kobiety ładne biuściaste i dupniaste ładne jest z pozoru twój mąż odważny a tak prawdę nigdy cię nie obroni przed nikim bo to ciota jak ty dużo szczeka a mało robi tylko pozory stwarza po to by kobiety na niego leciały jaka ty naiwna musiał jakąś poślubić ktoś musi mu usługiwać to prawda jaka ty naiwny kobiety to dla niego konkurencja z facetem się nie zmierzy bo to hipokryta jest zakompleksiony dlatego cię poderwał bo ładnej się bał odrzucenia ha ha :d takie paszczety jak ty łatwo się podrywa ha ha:d :( :d naiwniaczko kiedy ty zrozumiesz że on cię zdepcze on lubi wyuzdane panienki które nie są grzeczne dlatego mu się nudzisz przestań mi wmawiać że chce ci coś zabrać proszę cie nigdy nie chciałam mam własnego faceta gdym chciała to zrobić to by to zrobiła ;d ale ja go nie chce bo on nadaje się do ruchania nic więcej ty mu pieluchy będziesz zmieniać i całe życie oszczędzać bo on muyśli tylko osobie :)

Gość cukierkowa barbi
czemu te zony są takie naiwne ;d poślubiają frajerów a póżniej się dziwią ;d

Gość gość
p********z ciągle to samo że się nie chce spotkać a to ty mi wiele rzeczy zarzucasz chce napisz na fb kretynko co nie możesz podobno wiesz z kim piszesz no napisz c***o i odpowiadaj sensownie

Gość gość
p******i jak chora psychicznie wiesz z kim piszesz na forum a nie napiszesz realnie co z chora debilka napisz do niej skoro jej tyle zarzucasz że faceta ci zabiera :d na fb ona cały czas czeka na wiadomość od ciebie c***o cały czas i nie dostaje u tu wypisujesz wszystko na pisz jej że rucha twojego męża na fb do niej z realnego

Gość gość
Ha ha ha ha ha ha ale kiełbasa szału dostała :D