Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

utrata pracy

Polecane posty

Gość gość

Mój chlopak stracił prace. Staram sie mu pomoc jak tylko mogę, pocieszam, wysyłam za niego CV, jednak to nie pomaga. Wrecz przeciwnie mój chlopak jest tak zly, ze zaczyna odreagowywac na mni. Niestety jego zachowania i słowa rania mnie coraz bardziej. Zachowuje sie tak jakbym ja byla temu winna, jeo słowa typu Ty przyjechalas do mojego miasta i zabierasz prace innym zaczynaja mnie denerwowac (przyjechalam do jego miasta po to by z nim byc a nie zeby tu pracaowac). Kiedy mowie ze go kocham i ze bedzie dobrze ze znajdzie nowa pace bo jest wspanialym [pracownikiem to odpowiada ze moja milosc nie jest mi potrzebna. Niestety znalezlismy sie w podobnej sytuacji kilka lat temu. Finał był taki, ze znalazł pocieszenie w ramionach innej. Nie chce by to sie powtórzyło. Czy mogę liczyc na jakies pomysły jak pomoc mu sie z tym uporac?

Gość gość
Kiedy jeszcze raz powie, że to przez Ciebie zabieraj swoje manatki i wyprowadź się - na pewno do rodziców możesz pójść albo kogoś innego z rodziny. Jeśli będzie walczył o Ciebie - pogadaj z nim, co Cię zabolało. Jeśli nie, cóż. Przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość gość
Wsadź se wibrator w tyłek i przestań odwalac robote za nieudacznika z którym sie związałaś.