Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudne życie !

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat jestem mężatką, z mężem układa nam się przeciętnie raz dobrze raz gorzej ! Podsumowałabym ten nasz związek: "razem a jednak osobno" ! Nie pracuje bo on mi nie pozwolił teraz słyszę ok idź tylko ja mam jakiś strach w sobie, gdy mam jakaś rozmowę to trzęse się, zbiera mnie na wymioty, boję się ... :-(, nie mam żadnych studiów, choć mogłabym je rozpocząć ale musiałabym zarabiać by opłacić! Coraz częściej słyszę od męża że to są jego pieniądze żebym sobie zarobiła ! Moje życie to jest jedna wielka stagnacja ! Czuje że przegrywam życie tracę najlepsze lata ! A nie mam motywacji by ruszyć z miejsca ..:-(

Gość gość
Zazdroszcze ludziom ciekawej pracy, interesujących zajęć, hobby i pasji ! Ja stoję w miejscu i nie wiem w która stronę iść, co zrobić aby to się zmieniło ! Mąż podcina mi skrzydła, zaniża moją pewność siebie ! Jestem utrzymanką choć w głębi wpędza mnie to w depresję !

Gość gość
kazdy sie deneruwuje przed rozmowa o prace ale nie poddawaj sie wysylaj cv i umawiaj sie. nie wiem o jaka prace sie starasz ale gdybys rozpoczela studia, pewnie szanse by troche wzrosly

Gość gość
A najgorsze jest to że doskonale zdaje sobie sprawę że jak nie rusze z miejsca to bedzie kiepsko ! Umiesz liczyć licz na siebie święte słowa !

Gość gość
zapamietajcie dziewczyny.... Musimy byc samowystarczalne czyli zarabiac na siebie za swoja kase sie utrzymywac. Kazdy facet na poczatku gada ze to on bedzie zarabial a potem wypomina ze to jego s*******nyyy!!!! Kobieta ma zarabiac moze i malo ale zawsze cos by nikt niczego nie wypominal lub dzielic sie na pol z partnerem. Takie moje skromne zdanie

Gość gość
macie dziecko?