Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on nie inicjuje drugiego spotkania

Polecane posty

Gość gość

mam problem nie potrafię rozgryźć chłopaka. Poznaliśmy się na imprezie było super byliśmy nierozłączni nawet kilkanaście godzin zanim każdy wrócił do domu. na pewno wpadłam mu w oko bo pisał mi rożne komplementy i dwa dni później bardzo chciał się spotkać w koncu poszliśmy do kina. niestety wziął ze sobą brata i trochę mnie to zestresowało byłam może zbyt niedostępna i od tego czasu nie widzę z jego strony aż tak dużego zainteresowania. Mimo to piszemy na fb i smsy , on nie odpisuje mi zdawkowo, sam tez inicjuje kontakt. jednak gdy ja staram się go naprowadzić na temat kolejnego spotkania to mam wrażenie ze jest niechętny. niby ciągle ma jakieś sprawy i jest zajęty. Nie wiem czy ja coś popsułam, czy on naprawdę jest zajęty... DORADŹCIE :( dodam że on jest ode mnie młodszy, ja 26 on 23 lata. Jednak wydawał się dość dojrzały.

Gość gość
Sama jesteś niedojrzała zadająć takie pytania na forum. Skąd my mamy wiedzieć co siedzi mu w głowie. Widocznie aż tak bardzo nie spodobałaś mu się. Masz tyle lat i nie wiesz, że po imprezowach znajomościach nie można wielu oczekiwać ? Znajdź sobie kogoś w swoim wieku i na swoim poziomie

Gość gość
i kogoś kto nie przyprowadza brata na randkę.