Gosia112 0 Napisano Kwiecień 18, 2015 Witam piszę ponieważ martwię się o moją koleżankę przez długą chorobę a potem przez nadmiar materiału załamała się w 3 klasie Liceum wcześniej nie uczyła się jakoś najlepiej ale oceny końcowe z maturalnych przedmiotów nie schodziły poniżej 2. Wczoraj dowiedziała się że nie przechodzi ponieważ ma 2 ocen ndst w matematyki gdzie miała przewagę ocen pozytywnych co jest wymagane i średnią 1,5 niestety tutaj wymagana średnia jest 1,65 nauczycielka ją olała bo chciała się wczoraj zgłosić na lekcji do odpowiedzi a ta ją zbyła. W angielskim miała zbyt dużo ocen niedostatecznych i nie została dopuszczona do matury w tym roku. Strasznie się załamała szkoda mi jej bo nie jest głupia :( Wczoraj napisała odnośnie matematyki podanie że nie zgadza się z oceną ndst na koniec semestru i pisała go 1h póżniej (trochę paranoja) niestety nie zdała go bo wyniki były odrazu potem miała część ustna z 3 zadan rozwiązała połowe z 1 była strasznie zdenerwowana. Matematyka przepadła ale z angielskiego też napsiała do dyrekcji takie oświadczenie że nie zgadza się z oceną zaliczenie ma w poniedziałek o 8:45 jak nie zda to też w sierpniu jak matematykę, strasznie się tym denerwuje i wariuje dodatkowo w poniedziałek o 8.20 ma egzamin praktyczny na prawko którego nie da się już odwołać bo można było do wczoraj do godziny 12.00 a ona się o tym dowiedziała jak wszyscy około godziny 15:00 i w takim wypadku pieniądze przepadną około 150 żł i sama nie wiem co jej doradzić z poniedziałkiem i jak ją pocieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach