Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gosia112

Zaliczenie 3 Liceum

Polecane posty

Witam piszę ponieważ martwię się o moją koleżankę przez długą chorobę a potem przez nadmiar materiału załamała się w 3 klasie Liceum wcześniej nie uczyła się jakoś najlepiej ale oceny końcowe z maturalnych przedmiotów nie schodziły poniżej 2. Wczoraj dowiedziała się że nie przechodzi ponieważ ma 2 ocen ndst w matematyki gdzie miała przewagę ocen pozytywnych co jest wymagane i średnią 1,5 niestety tutaj wymagana średnia jest 1,65 nauczycielka ją olała bo chciała się wczoraj zgłosić na lekcji do odpowiedzi a ta ją zbyła. W angielskim miała zbyt dużo ocen niedostatecznych i nie została dopuszczona do matury w tym roku. Strasznie się załamała szkoda mi jej bo nie jest głupia :( Wczoraj napisała odnośnie matematyki podanie że nie zgadza się z oceną ndst na koniec semestru i pisała go 1h póżniej (trochę paranoja) niestety nie zdała go bo wyniki były odrazu potem miała część ustna z 3 zadan rozwiązała połowe z 1 była strasznie zdenerwowana. Matematyka przepadła ale z angielskiego też napsiała do dyrekcji takie oświadczenie że nie zgadza się z oceną zaliczenie ma w poniedziałek o 8:45 jak nie zda to też w sierpniu jak matematykę, strasznie się tym denerwuje i wariuje dodatkowo w poniedziałek o 8.20 ma egzamin praktyczny na prawko którego nie da się już odwołać bo można było do wczoraj do godziny 12.00 a ona się o tym dowiedziała jak wszyscy około godziny 15:00 i w takim wypadku pieniądze przepadną około 150 żł i sama nie wiem co jej doradzić z poniedziałkiem i jak ją pocieszyć

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować