Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem kupować córeczce ubrań pomocy

Polecane posty

Gość gość

Ma 5 miesięcy. Chcę jej kupić ubrania w rozmiarze 74. Problem w tym, że nigdy nie wiem, co bedzie potrzebne i praktyczne. Zawsze się potem okazuje, że przydałyby się jeszcze jakies legginsy czy body, czy śpiochy. Efekt jest taki, że mam potem każdą rzecz z innej parafii. na tę chwilę mam, oprócz kilku sukienek i kompletów wyjsciowych, 2 pary body+śpiochy w kompletach, 2 pary body na ramiączkach +pajace w kompletach. Mam jeszcze 2 pary body na dł rękaw i chcę do nich dokupić legginsy. CO jeszcze się przyda? Myślę raczej o lecie, teraz córka nosi 68.

Gość gość
Moja tez ma 5 miesięcy :-) Kupuję jej body z krótkimi rękawami (pod spod), na wierzco bluzy dresowe i bluzki bawełniane, na dol dresy (nie podobają mi się legginsy) lub spodnie dzinsopodobne. Pajace traktuję jak pizamki.

Gość gość
Nie kupuj tysiace kolorow :) .Kupuj np dwie lub trzy tonacje kolorow na dany rozmiar.Jak nie masz wyobrazni ,mozesz kupowac cale kolekcje.Kupuj odrazu caly zestaw,zamawiasz body I odrazu z tej samej kolekcji I w tych samych kolorach legginsy ,bluzy ,skarpetki. Teraz masz wiosenna-letnia odziez ,wiec kupujesz kilka body,legginsy ,topy z dlugim rekawem ,pare cieplejszych bluz,wygodne dzinsy I tyle.Czesto proponowane sa cale zestawy .