Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmmmm2222

Nowy facet skonczyl we mnie

Polecane posty

Gość gośćmmmm2222

Witam. Od ponad 2 miesięcy spotykam się z pewnym facetem ( ja 26 l on 32l). Parę dni temu poszliśmy do łóżka... i on skończył we mnie. To stało się spontanicznie, wiec nie biore tabletek i jestem pewna, ze on o tym nie wiedział. Jestem strasznie zaskoczona i zawiedziona jego brakiem odpowiedzialności. On jest po 30-stce i bardzo dziwi mnie takie zachowanie. Co myślicie o takim facecie? wczesniej spotykalam sie z facetami w moim wieku i wszyscy konczyli na zewnatrz

To bardzo dobrze o Tobie swiadczy ze po dwoch miesiacach idac do lozka z nowym facetem nie ustalasz takich prostych rzeczy jak to gdzie konczy :) juz wiem skad tyle tych niby wpadek :)

Gość gość
Za szybko sie zgadza na seks? 2 miesiace? za krotki czas!

Niech idzie nawet po godzinie ale zeby nie pogadac z facetem o tym ze sie nie bierze tabletek i zeby konczyl na zewnatrz, a potem byc zdziwionym ze skonczyl tam gdzie sie konczy to smiech na sali i dziecinada.

Gość gość
Idz po tabletke "po" a potem do ginekologa po antykoncepcje zamiast pisac na forum spytaj faceta po co to zrobił może to jakiś noeodpowiedzialny debil.

Gość DO ŻONY NAIWNEJ LOVELASA
ojejku jakie to śmieszne może napisze ile miał spermy Jowitko :D

Gość gość
laska jest nieodpowiedzialna i tyle. Powina byla sie zabezpieczyc.