Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony1234

prostytutka otwiera drzwi i nic z tego nie bedzie

Polecane posty

Gość zdziwiony1234

poszedlem ,otwiera, bardzo brzydka twarz, od razu mysl ze nic z tego nie bedzie ale co mialem zrobic wszedlem , mysle najwyzej pogadam chwile i wyjde nie widze przyszlosci ona zagaduje chcialbys zobaczyc moje piersi odpowiadam tak bluzka z duzym dekoltem rozciaga ja w dol pod piersi ukazuja sie boskie kraglosci, ideal , sredniej wielkosc brodawki sterczace, skora troche opalona, ale sutki bardzo ciemne, sredniej wielkosc*****ersi cud pyta sie chcesz podotykac dotykam, kurna, krolowa jedrnosci , mowie zeby zdjela bluzke, chcialem zobaczyc bez podtrzymania od spodu, zdejmuje , cud ideal mowie do niej wypnij tylek , wypina, podciagnij mini super, sciagam majtki , nabrzmiale wargi , rozchylam ciemne wargi wewnatrz róż, krolowa c**ek klade dwa palce i przesuwam , gora dól, wilgotna stanal mi pytam czy moze usiasc i zrobic mi laske siada ale przodem do mnie , nachyla sie i zaczyna robic, ja leze , moja reka na jej cipce, dwa paluszki caly czas nawilzone, w robieniu loda jest przyjemnosc tylko wtedy kiedy dobrze stoi , wiekszosc kobiet tego nie wie, te najlepsze wiedza ze robia to dla siebie zeby byl twardy jak skala wiadomo co dalej bylo pisze tylko po to ze sam bylem zdziwiony jak laska z brzydka twarza miale reszte idealna i jak sam na to zareagowalem a bylem pewien ze nic sie nie da zrobic

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz?|

Gość gość_tadaam
Czasem życie potrafi zaskakiwać.