Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lakiery Essie co sądzicie

Polecane posty

Gość gość

Planuję kupćić na prezent dla synowej al boję się, aby nie wyszedł jakiś bubel. Może mi ktoś zarekomendować?

Gość gość
essie bardzo sie popsulo, odkad przejal je Loreal. kup lepiej China Glaze a najlepiej- OPI.

Gość gość
Ja chcę kupić coś markowego, bo jak wspomniałąm, ma to być prezent . Dla laski, co zna się na rzeczy:) Napisz mi jak możesz, co to za marki , które polecasz, bio się pogubiłam...

Gość gość
To są lakiery z wyższej półki, wątpię czykafeterianki skojarzą, prawdopodobnie nie ten target:)

Gość gość
kup co chcesz byle nie sally hansen bo to badziew nad badziwie :O chyba, ze synowa na prawde nie ma co robic i moze sobie lezec z 3-4 godziny absolutnie bezczynnie, bo tyle schna 2 warstwy tego zenujacego lakieru :O

Gość gość
takie sobie

Gość gość
Synowa pracuje, jest skromną, inteligentną osobą i ma zbyt wiele ciekawych rzeczy do zrobienia aby leżeć i suszyć paznokcie. Zamówiłam te essie dla siebie i dla niej. Dwa różne zestawy po 4 sztuki, z tym, że ona będzie mogła wybrać kolory, mnie jest to bardziej obojętne. Ona wybierze stonowane, a ja dostanę krzykliwe hehe... Dzięki za rady, może kiedyś znów zaszaleję.

Gość gość
Ja lubię te lakiery, teraz na lato wypuścili nowe kolory w zestawach.

Gość gość
jk dla mnie to najlepiej sally hansen, stor a jesli chodzi o te tansze to miss sporty tez zdaja egzamin