Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie sprzedają swoje dorosłe psy?

Polecane posty

Gość gość

na olx i allegro jest mnóstwo ogłoszeń,że ludzie chcą sprzedać dorosłego psa, nie dość że im się znudził to jeszcze chcą na nim zarobić, widziałam ogłoszenie 7 letniego yorka za 350 zł, 3 letniego spaniela za 200 zł i wiele innych

Gość gośćula
to nie ludzie,to jakieś pierwotniaki. W życiu bym swojego nie sprzedała,za żadną kasę ,żadną !

Gość Ewa333333
nie wiem, może okoliczności w życiu im się zmieniły? urodziło się uczulone dziecko? stracili pracę i jadą w ciemno do pracy za granicę? są sparaliżowani po wypadku i nie mogą zająć sie psem? powodów może być dużo a czemu sprzedają? może nei mają komu oddać i myślą, naiwnie, że jak ktoś za psa zapłaci, to będzie bardziej o niego dbał? nie mam pojęcia

Gość gość
dlatego,że 7letni york staje się już nie zdolny do rodzenia szczeniaków ,więc nie przynosi zarobku właścicielowi a tym samym staje się dla niego bezużyteczny a jeszcze trzeba go karmić

Gość gośćula
jeszcze mnie naszła myśl że to kradzione psy,mało to kradną spod sklepów ? ja swojego nigdy ie zostawiam ,dodatkowo jest zachipowany.

Gość gość
kradzionego nie wystwili by na takie ogłoszenie,za duże prawdopodobieństwo że właściciel albo ktoś znajomy właściciela go rozpozna, wkoncu właściciele zaginionych psów też wstawiają tam ogłoszenia

Gość gość
jak cha to niech sprzedaja

Gość gośćula
20.54 niekoniecznie,wstawia podobne foto,a sprzedaje kradzionego, klient i tak nie pamięta czy ten na foto miał czarną plamkę na tylnej łapie