Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponad miesiąc się spotykamy a on się nie angażuje

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi czy to normlane że po ponad miesiącu my nadal spotykamy się raz na tydzień, on dzwoni bardzo rzadko do mnie ale piszę smsy i jest tak jakoś oficjalnie, nie ma luzu między nami. Nawet jak się zwraca do mnie to tak bezosobowo. Nie zaprasza mnie do kina czy knajpki tylko jakieś spacerki raz na tydzień. Znajmość tkwi w miejscu. Niby ponad miesiąc to niedługo ale te początki to chyba inaczej powinny wyglądać?:-(

Gość gość
Jak u was wyglądały same początki związku?

Gość gość
a co Ty ślubu i dzieci po miesiącu oczekujesz?nie znacie sie, facet ma wszystkie klepki przynajmniej w porządku chociaż trochę bardziej by mógł sie postarać.

Gość gość
związek po miesiącu...? :O

Gość gość
On się w ogóle nie stara, nic kompletnie. Ani mnie nigdzie nie zaprosi, ani nie przytuli pomimo że pocałunek już za nami. Ewidentnie unika miejsc publicznych jak knajpka, jeszcze nie było sytuacji abyśmy razem zjedli ciastko czy wypili kawkę.

Gość gość
Nie że związek ale żeby związek się stworzył to on chyba powinien do tego dążyć czyż nie? On nie zdobywa mnie, nie zabiega o mnie tak aby z tego związek był.

Gość gość
Wydaje mi się że facet zainteresowany inicjował by jak najczęściej spotaknia i często by dzownił aby się lepiej poznać. A tu wszytsko idzie tak powoli że ja zaczynam odpuszczać.