Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałęczowianeczka

czy mam go zostawić?

Polecane posty

Gość nałęczowianeczka

Witajcie, co zrobiłybyście na moim miejscu? Latem zeszłego roku poznałam na urlopie faceta. Kilka dni do jego końca się spotykaliśmy, potem każde z nas rozjechało się w swoją stronę ale jemu zależało na utrzymywaniu dalszego kontaktu. Od tamtego czasu spotykamy się odwiedzając się w raz u mnie raz u niego w mieście. Ciągle powtarzał,że mu na mnie zależy a ostatnio wyznał miłość i powiedział,że chce ze mną być. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie to,że przyznał się do tego,że po 6 latach poprzedniego związku zaczęło mu się w nim nudzić i powiedział,że musiał zdradzić dziewczynę ot tak. Do tego do niedawna spotykał się z dwiema mężatkami na seks. Bardzo mnie to zszokowało i zastanawiam się czy jest sens dać mu szansę...Poradźcie coś proszę...

Gość nałęczowianeczka
nikt się nie wypowie?

Gość gość
trzeba przyznac ze jest bardzo szczery, gra w otwarte karty

Gość gość
powiedz mu,ze tez kiedys zdradziłaś faceta od tak i wogóle to powinien sobie powiekszyć penisa

Gość gość
Sex dla niego to tylko zabawa, zdradza ot tak sobie, albo bzyka mężatki nie myśląc o konsekwencjach. Zadreczysz się w związku z nim, nigdy nie będziesz pewna czy jutro z nudów cię nie zdradzi.

Gość nałęczowianeczka
No właśnie, wygadał mi wszystko z taką łatwością jakby mówił o pogodzie. Czasem myślę o nim ,że to taki typ co lubi zamoczyć gdzie popadnie. Jeszcze się z nim nie przespałam bo chciałam go trochę lepiej poznać , więc czasem myślę że to jego "kocham cię " to zwykły bajer żeby mnie zaliczyć

Gość gość
Siedzę i też tak myślę,że seks to dla niego zabawa, k****arz obrzydził sobie mnie i tyle

Gość nałęczowianeczka
up

Gość gość
Nie rozumiem facetow co bzykaja mezatki. Serio macie gdzies po kim wkladacie? Ja bym sie porzygala