Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zain

Samotni faceci po 30stce. Dlaczego?

Polecane posty

Gość gość zain

Dlaczego jesteście sami? Jeśli szukacie, to jak i gdzie? Czy Wam, jak niektórym kobietom, też z wiekiem przestaje zależeć? Czy wierzycie, że spotkacie kobietę, której warto poświęcić swój czas?

Gość gość
Jestem sam bo nie daję się wykorzystywać kobietą zamiast im poświęcam swój czas firmie i dużo lepiej na tym wychodzę . Kobiety przed 30 myślą tylko o jednym o presji społecznej o tym że przed 30 stką muszą się koniecznie haitnąć no i mieć dziecko bo jak to tak po 30 nadal sama co przyjaciółki powiedzą. Z punktu patrzenia faceta ciągłe słuchanie o ślubie jak i o dzieciach nie jest na dłuższą metę przyjemne . Więc zamiast słuchać jak kobitki się użalają nad sobą warto samemu zainwestować w siebie, a nie w nie a potem się dowiesz że taki pasożyt po 5 latach przespał się z Twoim kumplem

Gość prawictwo pospolite 137
Dlaczego jesteście sami? bo nigdy nie pracowałem i nigdy nie byłem w urzędzie pracy , a mam 30 lat . Zeby mieć dziewczyny trzeba chcieć pracować i być gotowym na dzieci nie szukam i nie interesują mnie związki tak , z wiekiem przestaje zależeć Czy wierzycie, że spotkacie kobietę, której warto poświęcić swój czas? nie mysle o tym

Gość gość
Facet po 30stce, szuka kobiet przed 30stką? Może warto popatrzeć, na bardziej dojrzałe emocjonalnie?

Facet po 30stce, szuka kobiet przed 30stką? Może warto popatrzeć, na bardziej dojrzałe emocjonalnie? powodem nie musi byc to , ze ona jest młodsza i dlatego szuka Ja też gdybym miał szukać , to wolałbym młodsze , bo wiem ze mlodsza nie jest rozwódką , nie ma dzieci na koncie i jest wieksza szansa ze młodsza jest dziewicą .. Sam jestem prawikiem i wolałbym jednak dziewice .. Gdybym miał szukać dziewczynę to bym polował na dziewice , ale w tej chwili nie jestem zainteresowany związkami i raczej nie będe

i jeszcze jedno : miałbym do wyboru 30 letnią dziewice i 21 letnią dziewice obie byłby dokladnie tej samej urody i żadna nie byłaby brzydka wtedy wybrałbym 30 letnią dziewice .. ale jakbym mial do czynienia z 2 ladnymi kobietami z których 30 letnia nie jest dziewicą , a 21 letnia jest to wolałbym tą młodszą . Ale nie dlatego ,ze jest młodsza tylko raczej dlatego ze jest dziewicą .

Gość gość zain
Trochę, jakbyś się obraził na kobiety :)

Gość gość
Ale mi naprawdę w wieku 30 lat jest dobrze bez kobiety, nie będę znosił jej fochów i leczenia kompleksów, bo przyjacióły mają dzieci a my jeszcze nie . Jak tak kocha dzieci to niech adoptuje pare z domu dziecka. a co ona powie ??? Nie no co ty jak ja bym się z nimi na facebooku pokazała .Wychowywać dzieci z jej poprzednich związków też nie potrzebuje więc po prostu żyję swoim życiem i się z tego cieszę a nie borykam się z jej zachciankami

Gość gość
W sprawie sexu też jest ok , jest tyle fajnych zdesperowanych samotnych mamusiek przed 30 takie mają ciśnie na ślub to szybko nogi rozkładają , wystukasz taką i idziesz do kolejnej.Jak jesteś głodny też nie kupujesz całego sklepu tylko to na co masz ochotę :) ach te saaaaaamotne matki