Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie, że jak powiem fryzjerce, żeby

Polecane posty

Gość gość

wycieniowała mi włosy na długości od końców do 3 cm nad końcówkami to uda jej się nie przekroczyć tej granicy czy opitoli mnie równo po całej długości?

Gość gość
opitoli Cie rowno, nie ufaj fryzjerom! jedna, na 10 Cie poslucha, reszta zrobi swoje, chyba ze masz zaufana fryzjerke

Gość gość
od 3 lat każę się obcinać na równo, bo miałam kiedyś wielomiesięczną tragedię po cieniowaniu. marzę o tym, żeby tylko lekko wystrzępić nieco końcówki, bo to zawsze ładniej wygląda przy półdługich włosach, ale boję się, że znowu dojdzie do tragedii i tym razem tego nie przeżyję:(

Gość gość
to mozej popytaj znajomych o dobra fryzjerke ktorej mozn azaufac, na pewno nie idz do pierwszej lepszej bo mozesz sie rozczarowac!

Gość gość
09:42 Idż do fryzjerki która uczyła się zawody w latach 90tych w którymś z 5-ciu większych Polskich miast! Wtedy to wkraczały do zacofanej polski techniki strzyżenia włosów z zachodu i taka fryzjerka w nowej kapitalistycznej Polsce miała pełne ręce roboty-a co, jak nie praktyka doskonali twój warsztat? Wybierz taką, która ma swój salon(modny) w którymś z tych miast oraz wiek około 40tki! Prawda że logiczne? Dziś nauka zawodu jest na żenująco niskim poziomie i ta tendencja trwa od roku 2001!