Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest nie tak ze mną

Polecane posty

Gość gość

Nie ubieram się wyzywająco, dbam o siebie ale nie jestem typem zrobionej lalki :) Brzydka podobno nie jestem,ale piękna też nie.. mimo to faceci do mnie zagadują, podrywają..tylko, że zazwyczaj "niezobowiązujaco" czasami są to zajęci faceci. Od razu spławiam, gdy orientuje sie w czym rzecz,ale ile mozna, tyle rozczarowań... jeszcze nie spotkalam faceta,ktory normalnie by sie we mnie zakochal, chciał związku,miał szczere ,czyste intencje. Co jest ze mna nie tak moze podsuniecie mi jakies pomysly, bo mozna sie zalamac.-cale zycie tak mam :(

Gość gość
spokojnie,spotkasz jeszcze kogoś fajnego :) z Tobą nic nie jest nie tak,może raczej coś nie tak jest z Twoim nastawieniem do facetów,dlatego przyciągasz takich a nie inych? myslenie ma wpływ na nasze życie

Gość gość
mialam to samo, teraz potrafie przynajmniej odsiać, takich ale i tak dalej łatwo jest się pomylić. Na kazdym kroku takich spotykałam i marzyłam o wielkiej miłości, na kazdym kroku wielkie boom, upadek.. strasznie to wszytsko przezywałam. Teraz nabrałam dystansu, i traktuje z góry takich cwaniaczków.. mam nadzieje, ze zjawi się ktoś porządny, godny zaufania.. ale wciąż boję się powtórki z przeszłości