Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dać mu do zrozumienia, że mi się podoba? Jakieś pomysły?

Polecane posty

Gość gość
rozłóż nogi

Gość gość
Faceci boją się dostać kosza. Możesz sama coś zaproponować :)

Gość gość
"Faceci boją się dostać kosza. Możesz sama coś zaproponować " jeśli mie odczytac sygnały to kosza nie dostanie :)

Gość gość
bo bedzie wiedział ktorej sie podoba a ktorej nie ....

Gość gość
Wez zazartuj cos na temat sexu hehehe zobaczysz jaka reakcja będzie.... Naprawde.

Gość gość
dziś na te tematy się z facetami (tak jak z kobietami na temat miłości) się nie zartuje :P albo sie chce abo bez zartów ;) bo moga pozniej wyjsc jakies problemy z tego

Gość gość
zreszta jesli wkroczysz w żartach na temat seksu to już bedzie wiedził co od niego chcesz i co ci się w głowie miętosi ;)

Gość gość
jak kobieta mówi o seksie to facet moze to interpretować jako zachętę do bzykanka

Gość gość
dokladnie :D

Gość gość
umow sie z nim

Gość gość
GŁUPIE TĘPE BABY!! Zrozumcie wreszcie, że jak facet jest wami zainteresowany, to wy nic a nic robić nie musicie!! Odbieracie sygnały, że ktoś jest miły, to rozkładacie giry, dzwonicie i wtedy my się odsuwamy!! J********j koleżance pomogłem naprawić samochód, bo tak mam!! A mało nie straciłem przez to kobiety z którą jestem od lat i którą kocham!! Jej wdzięczność jaką chciała mnie obdarować przerosła mnie samego, ilość esemesów i propozycji odwdzięczenia się mnie irytowała samego, to, że jestem z moją kobietą to cud!! W życiu już nie pomogę babie!!

Gość gość
inny by skorzystal

Gość gość
pewnie sie zakochala

Gość gość
DLA WAS TĘPE BABY, ktoś się na was spojrzał, znaczy, że już należy do was. A jak pomógł naprawić samochód tzn. że chciał iść do ołtarza!!

Gość gość
Nie będę komentować wypowiedzi osobnika powyżej, gdyż jest tak śmieszna i irracjonalna i pokazuje sytuację skrajną, że..

Gość gość
Rany, ile tu p***b.ów, zwłaszcza ten pajac od naprawy auta. Albo wiecznie naburmuszone księżniczki, radzące żeby nic nie robić, bo te królewny z drewna zawsze tak postępują, zawsze leniwe, próżne i nastawione na wszystko na gotowe. Jednego nie rozumiem autorko, dlaczego nie możesz chłopakowi powiedzieć: może wybierzemy się na kawę? Znowu ta głupia korona z głowy spadnie czy inne durne przesądy i brednie jakie tu co chwila wypisują pseudoksiężniczki?

Gość gość
Ja nie mam problemu z zaproponowaniem tego, ale przyznam, że mam złe doświadczenie z wychodzeniem z inicjatywą do facetów (robiłam tak 2 czy nawet 3 razy i pudło). Dlatego chciałabym odwrotnie.

Gość gość
dziewczyno bedziesz zalowac jak czegos nie zrobisz. Wiec dzialaj i sie nie przejmuj1