Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy czy matka jest tym złem w moim domu czy ojciec

Polecane posty

Gość gość

Moja mama ciągle żle mówiła na ojca ,prowokowała awantury .Pamiętam brała mnie na ręce a ja bałam się wtedy ojca i ich krzyków . Nie wiem kto z nich jest gorszy Dzis nie ukończyłam studiów i siedzę już 10 lat zamknieta sama w pokoiku .Matka mówi że jestem taka ,bojąca się ludzi i wstydząca się swej urody bo jakies małe znamię mi wadzi i to przez ojca i jego awantury .Ojciec był pracowity i lubił porządek mama tylko lubiła swoją pracę i tam błyszczała a w domu było brudno,sprzatała jak ktoś miał przyjść ojciec tego nienawidził .Nie wiem co robić boję się matki ale i nie wiem czy ojciec mnie kocha matka mówi ze nie .Może ja nie jestem tego ojca .Sprawdzić tego nie mogę ,bo ojciec boi się podejść do nas dzieci ,by matka go o cos nie oskarżyła .Ja i bracia tez boją się matki i podejścia do ojca .Co my mamy zrobić matka jest w społeczeństwie kimś i nas nikt nie wysłucha i nie uwierzy .Jesteśmy jak w więzieniu boimy się ludzi i ojca .Wiem ze ojciec przyjazni się z kobietami ale matka mówi ze te kobiety chcą tylko zagarnąć nasz majątek .Jak pamiętam to ojciec zdobył ten majątek matka tylko studiami i karira się zajmowała to ojciec nas do 11 roku zycia chował ,wstawał do nas nocami a dziś jest kim .Zastanawia mnie to że dogaduje się z innymi kobietami a z mamą nie mogli jak to zrozumieć .Może któras mądra matka mi podpowie co robić .

Gość gość
Myślę że powinnaś iść do psychologa, potrzebna ci terapia.

Gość gość
Czemu siedzisz zamknięta? Ktos cię zamknąl? Nie siedz tam, tylko szukaj pracy, jakiejkolwiek i zajmij się sobą, nie rodzicami.

Gość gość
Nie mogę wyjść bo mama nie pozwala daje mi jakies tabletki chodzi za mnie do psychiaty ,mówi mi że ludzie też będą się ze mnie śmiali .A po drugie mama chce by ojciec płacił na nas alimenty do swej śmierci .Ona napisała pozew o rozwód i kłamie na ojca ale ja nic nie mogę boje się jej .Ona na stanowisku ma plecy ojciec robotnik to mu nikt nie wierzy że dobry był dla nas ,mimo ze matka robi z niego jak i z nas psychicznych .Nie umiem jej przeciwstawić się a chce i nie umiem

Gość gość
Może na początek nawiąż kontakt z kims w twoim wieku ,kolegę może wolonariatem zajmij się ,przez internet tez można pomagać