Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewirka

allegro problem

Polecane posty

Gość ewirka

hej, ktos kupil przedmiot ktory wystawialm, za 17 zl z przesylka. ja glupia wysylalam mu go wczesniej bo ponziej nie mialabym mozliowsci, zeby nie czekal, sprzedajaca mnie olala, nie odpisuje na maile. co moge zrobic niby tylko 17 zł ale i tak. moja wina bede miala nauaczke!!!

Gość ewirka
tzn wyslałam przedmiot przedz otrzymaniem pieneidzy

Gość gość
Wiele razy tak robiłam, ale kasę zawsze dostałam. Nie wiem co powinnaś zrobić, może napisz, że czekasz na wpłatę 7-10 dni/jak tam masz ustalone/ a później zgłaszasz sprawę do allegro. Postrasz. Nie wiem, czy coś wskórasz, ale za 17 zł też nie będzie się nikt szarpał.

Gość gośćula
ja nigdy tak nie robię,jak mam wyjazd to informuję kupujacego że przesyłka może się opóznic ,raz mi wypadł wyjazd po syna nad morze na kolonie bo złamał nogę ,już było zapłacone ,napisałam facetowi co i jak i spoko ,zaczekał kilka dni bez problemu. Masz nauczkę .

Gość gość
o jakas ty mila wyslalas towar szybciej niz kasa doszla. ale z ciebie naiwniaczka bez urazy. W zyciu bym tak nie zrobila. Czesciej zdarzaja sie sytuacje ze wplacasz kase a towar nie dociera. Ja nawet za 2 zl nie wysłałabym komus wczesniej towaru. Dopiero po zaksiegowaniu na koncie. Taki sprzedawca jak TY to raj dla oszustow .

Gość gość
pogroz negatywem i wymuszeniem, paragraf o zle rozporządzenie mienia. Kara w postaci mandatu

Gość gość
wiem zle zrobilam , nie musicie mi tego pisac, drugi raz juz tak nie zrobie. pisalam maile o negatywach i allegro i nic, a co smieszne sprzedajacy chamsko i pozytywa wystawil??

Gość gość
Pozostała policja. Napisz mu ten paragraf i wyślij, 500zl dostanie najmniej :)