Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona156

Jaka karma dla szczenieka jest najleprza

Polecane posty

Gość iwona156

WItam z góry przepraszam ale popsół mi się laptop o ni moge pisać niektórych literek dlatego będę pisać z bledami ortograficznymi jeszcze raz przepraszam :( . Dobra więc chciałam się was poradzić ponieważ chcę mieć psa rasy golden retriever tak wiem że zaraz będą takie komętaże że to jest głupa rasa i wogóle ale to są świetne psy kochane tylko trzeba je dobrze ułożyć i prosze tu bez komętaży jaką rase wybrałam bo nie zmienie zdania i teraz tak napisałam do chodowli win an wa jaką karme dają swoim pieskom i to jest karma Ona odpisała mi że tutaj ja cytuje ''Pieski jedzą karme Forze puppy + surową wołowine + warzywa+ owoce''. I teraz chciała bym właśnie się was poradzić czy ten skład jest dobry dla szczeniaka ( w tej karmie ) jeśli tą karme mieliście . Prosiłabym też was jeśli z tej chodowli akurat mieliście pieska o to abyście napisali mi jakie były wrażenia w tej chodowli jak tam może psa kupowaliście bo może tu wśród nas są właśnie właściciele piesków z tej chodowli.

Gość gość
z wiepRZa... :P

Gość gość
acana, orijen taste of wild ewentualnie purina lub royal canin

Gość gość
Pedigree Vital Junior ja mojego labladora karmiłam tym do roku

Gość gość
peedigree to śmieć jedna z najgorszych karm

Gość gość
moj zre karme brit i jest zdrowy

Gość gość
Resztki niech wpieprza to karma najlepRZa.

Gość Berrnia84
Musisz wybrać najlepszą żeby psiak zdrowo rósł. Ja swojemu kupuję Naturea karmy - mają składniki najwyższej jakość, bardzo zdrowo, zresztą mój pupil bardzo ja lubi.

Gość Gruszka94
Ja polecam Vitalin puppy. To specjalnie przygotowana sucha karma ze 100procentowego mięsa brytyjskiego. Dobrze wpływa na rozwój szczeniaka.

Gość gość
eukanuba albo royal to najlepsze firmy chyba...

Gość gość
Mój też je royala, większość weterynarzy mówi, że to najlepsza karma dla szczeniąt póki rosną.Za to uszy mu sie trzęsą ze szczęścia jak dostaje Healthy Paws junior -organiczna karma dla psów nieprzetworzona prawie, przemyślane składniki czyli to czym piesek by się żywił, gdyby był dziki czyli mięsko, korzonki, zioła, owoce jagodowe itp. Bardzo cieżko ją zdobyć .Mam stale zamówienie w dwóch weterynaryjnych i jak , któryś z panów znajdzie w hurtowni to mi pisze sms, czasem zamawiam przez net. Przeczytałam skład i opinie właścicieli na całym świecie i ta karma jest zdecydowanie arcydziełem pośród karm.