Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2015 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2015 allegro, szafa, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szafiareczka Napisano Kwiecień 22, 2015 tylko www.riccardo.pl. Robię tam zakupy od kilku miesięcy i jest rewelka. Szybka dostawa, fajne rzeczy i konkurencyjne ceny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2015 ostatnimi czasy jestem częstym gościem sklepu Bialcon dla mnie piękne ubrania dla nowoczesnej kobiety i do pracy, i do wyjścia dosłownie na każda okazję. Nawet dla puszystych mają duzy wybór http://bialcon.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2015 zalando.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2015 No ja BIALCON też cenię i to za 2 rzeczy - świetna jakośc no i szyte w Polsce , a jakoś od tych nowinek o niewolniczych szwalniach na wschodzie wolę zdecydowanie polskie ubrania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2015 Ja ostatnio ( dzięki forum ) zajrzałam do sklepów mody na stronie www.bardzomodna.pl , jest dość sporo sklepów nie tylko z mody . Zainteresowała mnie torebka dla córki , którą wczoraj ostatecznie zamówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2015 ja bardzo często kupuję u nich http://senseishop.pl/ i jak na razie jestem zadowolona. to świetny sklep, mają dobre ceny, szybka dostawa, nigdy nie miałam żadnych problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tamkarik Napisano Listopad 16, 2015 Mam taki swój zaufany sklep internetowy. Szybka wysyłka i nie ma problemu z wymianą, jeśli jest taka potrzeba :) www.lejdi-sklep.pl Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izulka2112 0 Napisano Listopad 16, 2015 Ja za to najbardziej lubię sklep http://sklep.natalidler.pl/ bo dla mnie mają tam ponadczasową klasykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiasamosia12345 0 Napisano Grudzień 9, 2015 moje zaufane miejsce w sieci to http://odkupuj.pl/ :) polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2015 Polecam ten sklep. www.gajg.pl Sprzedażą internetową zajmujemy się profesjonalnie, dlatego wszystkie zamówione przez Państwa przedmioty dotrą na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty możecie Państwo nabyć w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Zaopatrzysz się u nas w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. Zajmujemy się również sprzedażą odzieży damskiej. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie u nas Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferujemy zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsSaAs 0 Napisano Lipiec 15, 2016 przejrzysty system realizacji zamówień i nie tylko na stronie http://www.opineo.pl/ocen/skleptus-pl#zawartosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madikal Napisano Grudzień 6, 2016 Ja kupuję na http://www.cozacena.pl/dla-kobiety Mają bardzo duży wybór naprawdę ładnych rzeczy i to w różnym stylu, więc niezależnie od preferencji znajdziesz coś dla siebie. Zajrzyj tam, a na pewno będziesz zadowolona. Powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlgaOlgaOlga Napisano Grudzień 7, 2016 Goodlookin polecam odwiedzić. Mają super wybór kurtek i ogólnie fajnych ciuszków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2016 zalando, mohito Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2016 Zazwyczaj na allegro, ale teraz znalazłam świetną stronę z bonami na ubrania - http://4vpuh.szort24.ga/A7V To jest super można wygrać bony o dużej wartości. Polecam spróbować szczęścia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nasada Napisano Grudzień 17, 2016 ja przeglądałam ostatnio te oferty z goodlokin, no powiem wam z wyboru można dostać oczopląsu, istny raj dla kobiet jeżeli o asortyment chodzi, kurtki zimowe wyglądają na bardzo porządne, zastanawiam się czy nie zamówić tam mamie na święta, bo ta jej to już się nadaje na posłanie dla zwięrzątek ;O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2017 ja mam mnóstwo takich stron i non stop odkrywam nowe, uwielbiam kupować akcesoria odzieżowe, ostatnio widziałam ładne szelki na stronie http://www.eszelki.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariusz Napisano Luty 8, 2019 Ja od jakiegoś czasu ciuchy zamawiam z recea.pl. Mega fajna jakość i super ceny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dejvva Napisano Czerwiec 9, 2019 mi pasują bardzo ubrania z nico.com.pl - mają spory wybór, ładne ubrania i rózne rozmiarówki! no i wszystko w jednym miejscu wiec jest to mega wygoda!jestem bardzo zadowolona z tego sklepu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta Napisano Wrzesień 26, 2019 Myślę, że możesz sobie zerknąć na lejdi.pl/. Udało mi się kupić tam kilka razy różne produkty i w sumie zawsze estetycznie naprawdę fajnie to wyglądało, wybór był duży. Jak szukasz niezłych ubrań w rozsądnej cenie to myślę, że coś sensownego będzie można tam wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamajkas 4 Napisano Październik 4, 2019 Najcześciej to na 5ave.pl kupuje i w sumie głównie stamtąd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariska 17 Napisano Październik 4, 2019 47 minut temu, Jamajkas napisał: Najcześciej to na 5ave.pl kupuje i w sumie głównie stamtąd Podobne gusta mamy nie tylko w kwesti prazentów ale tez ubrań widzę #team_5ave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzelgA 0 Napisano Październik 4, 2019 Chyba też zacznę być #team_5ave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seeria Napisano Październik 19, 2019 W noor.pl są fajne męskie eleganckie ubrania. Mój facet bardzo chętnie je kupuje i nosi z przyjemnością. Mówi ze wygodnie jest i komfortowo. A skoro cały dzieńjest tak ubrany to chyba istotna kwestia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julitta Napisano Październik 20, 2019 Wogole nie kupuje ubrań przez internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemonscute 1 Napisano Grudzień 22, 2020 Dziewuchy, a ktoś poleci może sklep internetowy z męskimi ciuchami, ale takimi wiecie, do chodzenia na co dzień, bluza, koszulka, a nie klasa garniaki? Przeglądnęłam już Zalando, wszystkie typu Nike, Adidas, ale może wiecie o jakiś streetwearowych co mają promki na święta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
00miayo00 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 (edytowany) Polecam stronę / aplikację Vinted! I zapraszam zobaczyć moje przedmioty Mój nick >> 00miayo00 Mam tam około 140 przedmiotów ,w tym większość ubrań i np. książki Wiele rzeczy można dostać ZA DARMO!! albo ZA PÓŁ CENY Edytowano Kwiecień 16, 2021 przez 00miayo00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano Grudzień 2, 2021 Sprzedażą ubrań zajmuje się na FB sporo podmiotów, natomiast wiem po sobie, że można się przejechać na podróbkach. Ostatnio kupowałem już kilka razy przez grupę Cheap & Fashion i jeśli chodzi o nich to byłem zadowolony, na tą chwilę nie miałem z nimi problemu wszystkie produkty z metkami jednocześnie pierwszy gatunek, nie ma wad a można kupować znacznie taniej, warto więc z tego skorzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach