Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie będę miała faceta

Polecane posty

Gość gość
Pamiętam jak ja pisałem raz z kobietą, tzw artystyczną duszą, bo sam jestem taki sam. Mieliśmy taki seks cyber wirtualny, że po prostu do dzisiaj nie mogę o tym zapomnieć. Było też sporo ostrych perwersji, naprawdę mocnych, a orgazmy nieziemskie :D Gdyby to doszło do realu, to nie było by chyba fantazji, które by nas krępowały :) Coś pięknego.

Gość Psycholog Katowice

Mówię za siebie i tylko w swoim imieniu: każdy ma prawo taki być jak chce tylko to nie jest proste. Złote rady są przeważnie nietrafione i przypominają chodzenie w zbyt małych butach, a przede wszystkim cudzych. Warto robić to, co dla nas ważne, w sposób, który dla nas jest akceptowalny - byle być uważnym i na siebie i na innych. Można ten długi proces przejść samemu - co trudne, można z kimś - i po to są psychoterapeuci. Trzymam kciuki za każdego, kto podejmie próbę zmiany, niezależnie od sposobu, tylko niech robi to po swojemu bo jeśli zrobi to na siłę, unieszczęśliwi siebie i bliskich.

Pozdrowienia z gabinetów psychoterapii ja.info.pl

Gość gość

Pani psycholog

Wszystko mogę,  lecz nie wszystko przyniesie mi pożytek. Czasem doradcy ratują nam życie. Gdybym posłuchała siebie, byłabym           dzisiaj czyjąś dz i w k ą.

Gość gość

Człowiek, owszem może robić wszystko po swojemu...i tak np. ktoś morduje polityka, bo tak chciał...Zabrakło ludzi w jego życiu ludzi, którzy powiedzieli mu "NIE WOLNO CI" 

DLATEGO NIE UZNAJĘ PSYCHOLOGII, WYDAJE MI SIĘ, ŻE TA NAUKA JEST NAJBARDZIEJ NA USŁUGACH ZŁYCH MOCY.