Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Woda cieknie z rury z ciepłą wodą

Polecane posty

Gość gość

Wycieka w tempie około 1 kropla na 10 sekund. Czy to stanowi jakieś zagrożenie dla sasiąda z dołu?

Gość gość
Dodam jeszcze że sąsiada nie ma obecnie w mieszkaniu a zaworu nie mogę zakręcić bo jeżeli próbuję to robić to cieknie z zaworu w większym tempie :/

Gość gość
to wzywaj hydraulika, chyba, że wolisz potem płacić za remontowanie sąsiadowi mieszkania...

Gość gość
Te rury to część pionu wodociągowego. Nie znajdują się w moim mieszkaniu, ale są na moim poziomie i widzę ten mały wyciek jak zajrzę do pionu wodociągowego. Nie sądzę, że jestem za nie odpowiedzialny. Myślę, że to kwestia administracji. Wezwanie fachowców to już inna sprawa - wiadomo, że to trzeba zrobić ale trochę na to za późno.

Gość gość
Podłóż duży słoik a jutro zgłoś to do zarządcy budynku lub osoby która jest właścicielem mieszkania.

Gość gość
Słoika nie mogę podłożyć bo te rury ciekną w szybie w którym biegną rury. Poza tym jednak zakręcenie zaworu załatwiło sprawę. Trochę pociekło z niego na początku przy zakręcaniu ale już jest ok :classic_cool:

Gość gość
A nie lepiej w takich sytuacjach zawołać fachowców? Ja tam jak nie umiem czegoś zrobić to dzwonię po ekipę remontową i tyle. W Poznaniu jest taka opcja jak pogotowieremontowe.com. Jak masz jakąś usterkę to dzwonisz, zgłaszasz, wysyłają do Ciebie ekipę. Usterkę usuwają w czasie nie dłuższym niż 24 h.