Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Total English. Kurs angielskiego. Kolekcja Hachette

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy ktoś z was zna tą serię? Zakupiłem 1 tom i książka w miarę mi się spodobała, jest podział na 3 różne poziomy i książka ogólnie jest napisana dostępnym językiem. Mimo to zastanawiam się czy jest sens kupowania całej kolekcji i wydawania na nią pieniędzy, a kosztować mało nie będzie bo kolekcja składa się z 30 książek każda po 30 zł. Czy ktoś z was kupił 1 tom i zamierza kupować dalej? Jakie są wasze opinie na temat tego kursu?

Gość gość
kto cie na to namowil?dzis sie czegos takiego nie kupuje,Kup sobie apartament.

Gość gość
Nie lepiej te pieniądze zainwestować w dobry kurs?? Dużo więcej się można nauczyć, nie wiem ile teraz kosztuje semestr nauki w speak upie ale na jeden powinno na pewno wystarczyć, wydawanie tyle kasy na książki to jakiś kosmos, jak się z nich nauczyć dobrej wymowy?

Gość gość
witam. od kilku tygodniu poszukuję jakiś info na temat książek total english aż natrafiłam na ten link. Otóż w pobliskim sklepie zakupiłam pierwszy nr i bardzo mi się spodobał. naprawdę jest to świetny kurs i sama nie wiem co lepsze czy zachęcająca z fajną szatą graficzną książka czy super nagrana płyta CD którą przy każdej okazji zarówno w domu jak i w samochodzie słucham. niestety udało sie zakupić tylko pierwsze 4ry nr wydania i nagle od prawie miesiąca nie ma jej w sklepach. czy ktoś coś wie na ten temat... i skąd wiesz, że będzie 30ści umerów. czy ma może ktoś następny nr 5ty i dalej bo ja skończyłam tylko na 4tym i nie mogę dostać następnych...

Gość Łukasz KKKK
Też się napaliłem na kolekcję Total English, właśnie mi przeszło. W drugim tomie błąd jak z przedszkola.- Ł.K.