Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Habibi789

mój facet za bardzo mnie podnieca!!

Polecane posty

Gość Habibi789

Witam, jestem od pół roku w związku z cudownym facetem. Problem w tym, że ja odczuwam wzmożony popęd seksualny kiedy on jest przy mnie i nie potrafię się na niczym innym skoncentrować, On doprowadza mnie to do szaleństwa samą swoją obecnością! Inni faceci dla mnie nie istnieją. W łóżku jest nam cudownie, ale ciągle czuję niedosyt. Kochamy się średnio 1 lub 2 razy w tygodniu, częściej się nie da. Ostatnio troszkę się do mnie zdystansował. Boję się że on ma mnie już dosyć, że się przesycił moim ciałem. Kocham Go tak bardzo i nie chcę go stracić!

Gość gość
to nie za dobrze, znajdź sobie jakieś zaintersowania pasje, bo jak go tak będziesz osaczać, to faktycznie nabierze dystansu do Ciebie zupełnie

Gość gość
coś Ty,on sie powinien cieszyc,że tak na Ciebie działa :) w wiekszosci to faceci maja problem,ze oni sie tak podniecają,a ich koniety nie aż tak....a tu prosze :) no i jaki szczesciarz,ze tylko on sie dla Ciebie liczy i nie myslisz o innych :D

Gość gość
*a ich kobiety

Gość gość
widzisz:).jestes szczescarzem dobrze,ze jest cafe ,to juz wiesz:P

Gość gość
1 lub 2 na tydzień i facet ma dosyć? Tosz to fujara a nie facet..my 2 lata w związku i seks codziennie.