Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaknanda

Dyskryminacja

Polecane posty

Gość Alaknanda

Gdzie mogę się poskarżyć, że jestem dyskryminowana ze względu na wiarę? Bo joga jest rodzajem wierzeń hinduskich i uważam, że to co zrobiła prokuratura to dyskryminowanie mnie właśnie ze względu na wiarę. Otóż prowadzę, a raczej jeszcze do niedawna prowadziłam ćwiczenia z jogi i robiłam to we własnym mieszkaniu, zupełnie nieodpłatnie, tak po prostu, by dac dziewczętom nową radość. Zaznaczam, że zajęcia były prowadzone WYŁĄCZNIE dla dziewcząt. W pewnym etapie zdecydowałam, że dalsze ćwiczenia będą się odbywały nago. Aby osiągnąć wyzwolenie, uczucie prawdziwego nieskrępowania i wolności, to trzeba się naprawdę wyzwolić, także z krępujących ubrań. Poza tym skoro wszystkie byłyśmy kobietami, to nie było sensu wstydzić się jedna drugiej. Wydawać by się mogło, że wszystko będzie OK. Niestety, nie minął tydzień jak rozpętała się prawdziwa burza nade mną. Otóż niektórzy rodzice przelecieli do mnie z karczemną awanturą, że niby uczę ich dzieci seksu lebsijskiego. Ba, nasłano na mnie nawet policję i musiałam się tłumaczyć z absurdalnych oskarżeń, że nie jestem żadną pedofilką. Ludzie, przecież jest rzeczą oczywistą, że niektóre praktyki tantrycznej jogi zawierają elementy właśnie wzajemnego pobudzania sfer erogennych. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego i każdy to może sprawdzić. Są pewne dotyki w intymne miejsca ale przecież ja tych praktyk sama nie wymyśliłam. Ja tylko uczyłam dziewczęta jak w parach wykonywać pewne ruchy wywołujące przyjemność. To wszystko. I jestem przekonana, że chyba każda dziewczyna doświadczała u mnie tej przyjemności. Robiły to bo chciały! Ja nigdy nikogo do niczego nie zmuszałam. Zajęcia były dobrowolne i jeśli komuś się nie podobało, to mógł w dowolnym momencie opuścić mój dom. Skoro zatem nie robiłam nic złego to nie rozumiem zatem skąd teraz prokuratura się mnie czepia? Skąd nagle wszyscy się mnie czepiają? Ludzie, pomyślcie. Najpierw matki przysyłają do mnie swe córki na jogę, a potem są zdziwione, że ich córki naprawdę uprawiają jogę. Konkretnie tantra-jogę. Dziwny świat. A teraz moje pytanie. Doszłam do wniosku, że nękanie mnie ze względu na wykonywane praktyki religijne (przypominam, że hinduistyczne wierzenia są także religią) jest jednocześnie dyskryminowaniem mnie ze względu na wiarę. Pytam zatem, gdzie mogę się zwrócić ze skargą, że jestem dyskryminowana przez policję i prokuraturę?

Gość gość
Czy mogę dotykać ten kwiat lotosu, który masz między nogami? pyta facet

Gość gość
że niby uczę ich dzieci seksu lebsijskiego - a po ile miały lat jeśli wolno spytać? To były dzieci czy starsze nastolatki?

Gość Alaknanda
Przychodziła każda która chciała. Nie stawiałam ograniczeń wiekowych. Zawsze uważałam, że joga jest dla wszystkich w tym i dla dzieci oczywiście jeśli chcą

Gość gość
autorko tematu, złapiesz mojego ptaka?:)

Gość gość
Opisz na czym dokladnie polegalo to dotykanie sfer intymnych?

Gość gość
polegało na dotykaniu pipki i pieszczeniu jej palcem

Gość gość
Jestem dorosla i takie "zajecia" interesowalyby mnie. Jednak uwazam za niedopuszczalne wciagac w takie praktyki niepelnoletnich. Tutaj autorka stanowczo przesadzila i zasluzyla zarowno na krytyke jak i na odpowiedzialnosc karna.

Gość Alaknanda
Ależ ja nikogo nie wciągałam! Była nawet dziewczynka, która powiedziała, że się wstydzi rozebrać i ok. Nikt jej do niczego nie zmuszał. Owszem, starałam się przekonać ją, że wstydzenie się jednak dziewczyna drugiej to trochę takie zaściankowe zachowanie ale ona za nic nie chciała zdjąć bielizny. Ok, opuściła moje mieszkanie i już. Po problemie. Kto tu widzi jakieś zmuszanie, jakieś wciąganie, itd,. itp?????????????

Gość gość
niby nic złego nie zrobiłaś ale nie zabezpieczyłaś się trzeba było robić takie zajęcia dla 18 nie wiesz że nasz społeczeństwo jest 1. konserwatywne 2. zacofane 3. kościółkowe 4. zaściankowe 5. horyzonty myślowe rodem ze średniowiecza, poza tym zgadzam się troche że takie zajęcia są ok dla dorosłych kobiet a nie dla młodych dziewczynek które dopiero odkrywają swoje ciało praktycznie to dzieci

Gość Alaknanda
Nie uważam, żeby dwunastolatka której pączkują piersi i rośnie owłosienie była określana mianem "dziecka". Przepraszam bardzo ale dzieci takich cech fizycznych nie mają i mieć nie mogą. Zajęcia prowadziłam dla dziewcząt bez ograniczeń wiekowych ale najmłodsza miała prawie 12 lat więc nie uważam ich za "dzieci".

Gość ivettina
12 LAT ?????????????? To się nie dziw że masz prokuratora na karku

Gość gość
jak sie kazalas dotykac tej 12?

Gość gość
niestety ale nawet jeśli nic złego się nie stało trzeba było mysleć