Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

majówka

Polecane posty

Gość gość

co robicie w weekend majowy??:)

Gość goddina
Ja się mam w planach wbić do znajomych którzy mieszkają w Bieszczadach, trochę się nie widzieliśmy więc zapowiada się niezłe sznapsnięcie :)

Gość gość
ja jeszcze ciągle planów nie mam, chciałam do Krakowa na te kilka dni pojechać ale nie wiem czy chłopak znajdzie czas, bo ma taką pracę że przynosi ją cżesto do domu... jak się okaze że w majówkę też tak będzie to mu się oberwie :D

Gość gość
noclegi już zarezerwowane w Best western premierze w Krakowie. Już się nie mogę doczekać do pierwszy raz zobaczę Kraków na żywo!:)

Gość gość
Wyjeżdżamy na weekend na Mazury, jak co roku wynajęliśmy tam domek, w pięknym urokliwym miejscu. Będzie grill, sznapsy, piwo i wesoła zabawa ;) Odpoczywamy tam, zwiedzamy piękną okolicę.

Gość gość
Majówka zacznie się deszczem, a 10 maja ma być taka ulewa, ze platformy nawet zaczną tonac :D

Gość Kostamosta
Też jadę do Krakowa na majówkę. Znalazłam nocleg w przystępnej cenie i sobie we dwójkę pozwiedzamy :) Btw, polecam bookapart.com, bo można jeszcze szybciutko coś znaleźć :)

Gość klem24
podbijam temat bo teoretycznie majówka za nami, a zbliża się długi weekend w czerwcu. Też myślałem o tym, żeby odwiedzić Kraków. Więc osoby które spędziły tam majówkę mogą pomóc :) Wydaje mi się, że obowiązkowym punktem wycieczki jest kościół mariacki http://www.krakow.travel/przewodnik/zwiedzamy-krakow/stare-miasto/action,get,id,970,t,Kosciol-Mariacki.html i co dalej? Kazimierz?

Gość gość
Początkowo chciałam zostać w domu i odpocząć, ale stwierdziłam, że szkoda m czasu dlatego jadę do Karpacza. Odpocznę wypoczywając aktywnie :)))) już nie mogę się doczekać i pakuję już walizki, bo wyjazd w piątek. Mam nadzieję, że nie będzie korków. Noclegi w Karpaczu zarezerwowałam przez stronę http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz